Riksbankskommunikation

2016-03-30

Till Riksbanken, en centralbank inom den Anglozionistiska bankhegemonin.

Eftersom Swedbank hänvisar till er och inte förstår eller vill svara i denna mycket intressanta diskussion så vore det trevligt att få era svar och syn på det hela.

"Hej!
Jag undrar varför ni tar ut ränta på pengar, (Skulder) som ni lånar ut till juridiska personer, alltså riktiga människor av kött och blod!
Och dessutom, har ni något att låna ut, måste man inte ha pengar för att låna ut pengar, ja har hört att ni gör pengarna i datorn vid lånetillfället ur luft, trollar fram pengarna (skulderna) Suck är detta ens möjligt!
Är det sant att privata banker gör det allmänna betalningsmedlet, privata banker är ju vinstdrivande företag, tjänar pengar på det svenska folket, detta låter som skuldslaveri i mina öron!

Är det inte bättre om Riksbanken ger ut alla pengar utan räntekostnad, det låter mer humant tycker jag!
Tacksam för svar!
MVH Håkan Halvarsson" (Saxat från Swedbanks sida)

Samt svar på hur säkerheten för betalningsinfrastrukturen kan tillåtas vara kontrollerad av enskilda intressen?

Är inte det ett litet delikat dilemma i det hela att privata vinstdrivande intressen med syfte att maximera sina vinster ses som kärnan i vår demokrati?

Hur kan makten utgå från folket om makten ligger i privata intressens händer. (all offentlig makt ska utgå från folket) Om makten blir privat tas den ju från folket och då har vi ju per definition ingen demokrati.

Vad är det enligt er syn på det hela som gör att skapandet av det allmänna betalningsmedlet inte ska ligga i folkets händer i en demokrati.

Mvh och med hopp om tydliga svar för allmänhetens förståelse nu när förtroendet är på "dekis" för hela systemet. / Sofia

12439109_10207595752266706_6410155334363714966_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram