En Inofficiell Bild Av Bildt

2016-03-30

Så en annan tagning på frågan om "Lilljyckes" internationella förehavanden för fred och demokratiutveckling av Anglozionistisk modell.

Google translate:

" Det fanns videor bloggare Aleksej Navalnyj möte med en grupp europeiska diplomater och offentliga personer som är kända för sina anti ryska vyer, inklusive förre statsministern Carl Bildt - inbiten kritiker av Moskva.

Vid första anblicken kan det verka: här ingen väntar. En lång man, där bloggare sedan identifiera Aleksej Navalnyj, går långsamt hotellets lobby, avslutar en konversation på telefon, ser tillbaka. Slutligen ser han dem som uppenbarligen bestämt honom ett möte. Ett par herrar på soffan, varje upptagen med sin verksamhet. En framstående oppositionell de ursprungligen verkar, inte ens erkänt.

"Snälla, gör, notera - säger journalisten Oleg Lurye - hur Navalny livliga serier:" Hej, jag är Alex Navalny, jag var huvud oppositionell "Han motvilligt, om du tittar noga på ökningen ser det mäter blicken motvilligt lossnar från. denna soffa, sträcker handen, och de följer andra ord, är det denna försummelse visar -.. ägare och skötare som tvivlar kan bara långsamt till fots för att se videon ".

Denna imponerande man utan att behöva tillkalla Aleksej Navalnyj - Carl Bildt. Förr i tiden - FN: s generalsekreterares sändebud på Balkan, och sedan - utrikesminister i Sverige. I hemliga diplomatiska dokument som publicerats av Wikileaks, som beskrivs som "envis", "säker", eller sällsynt för affärskorrespondens bildspråk, "en medelstor hund med stora vanor." Det var Carl Bildt i Stockholm några månader efter sin frigivning från fängelset besökte Michail Chodorkovskij.

Här är en typisk passage från en konversation Chodorkovskij och Bildt.
"Uppgiften för människorna i Ryssland, som nu förstår vad som händer, och att förbereda programmet och för att förbereda dem som kommer att ersätta dem," - sade Chodorkovskij.

"Inget kunde vara bättre än vad du säger - .. Och för Sverige och för Ryssland, och för Europa Tack så mycket för att ni kom Vi uttrycker vårt stöd till er för allt ni gör, och lycka till i utförandet av dina drömmar "- svarar Bildt.

Maktskiftet - både trevlig och strategiska mål - Carl Bildt, under de senaste åren, diskuterar ofta och Ukraina, där advokaten anses USA: s intervention i den internationella politiken, och en aktiv förespråkare för Maidan. Kiev, även i dess andra premiärministrar ersättas Yatsenyuk motiverar inte förtroende. Men samtidigt inte fungerade.
Januari 2016 Davos, Schweiz.

"Att stärka amerikanska inflytandet, tror jag, i allas intresse De tecken som vi ser på den del av Ryssland, förstår vi inte vad det betyder -. Säger Bildt -. Amerikanerna som behövs för att manipulera Ryssland Fortfarande finns det gränser för det. vad som kan uppnås med hjälp av Norman format. Och den växande amerikanska inflytandet, tror jag, är det bra. "

Grannen Carl Bildt på hotell soffa, andra samtals Aleksej Navalnyj, kan du se Ivan Krastev. Bulgariska politisk konsult som specialiserat sig på postkommunistiska Östeuropa. Känd för alla samma kärlek för den ukrainska revolutionen och frasen: "Jag vet inte människor som vill leva i Ryssland." "Jag tror att han kan vara ansvarig för en internationell koalition för att stödja skapandet av ryska Maidan Där behöver du pengar - för framställning av den ryska. Maidan. och jag tror att det är ingen tillfällighet att det har varit chef för det norska oljebolaget. tydligen, antog pengar var där. Dessutom, det finns människor som är kända, inklusive och de politiska analytiker, statsvetare, experter i arbetet sociala medier och massor av människor ", - statsvetaren Sergej Markov säger.

Det sades bakom stängda dörrar, ungefär en halv timme. Enligt "Twitter" Aleksej Navalnyj - rysk politik, Ukraina och Syrien. Mer detaljer Inga kommentarer än.

"Vi kommenterar inte," - säger Pressekreterare Cyrus Yarmish Navalny.
Samtidigt, med tanke på sammansättningen av deltagarna att förstå samtalet var på något sätt, är inte så svårt.

Varför är de inre angelägenheter Ryssland behövde diskutera i en sådan internationell lineup, Aleksej Navalnyj, tyvärr, inte utveckla. Det är konstigt. Efter att arrangera ett möte mitt i centrum av Moskva, under vapenhot CCTV-kameror, sitt samarbete med de utländska sponsorer av ryska oppositionen, verkar det inte längre gömma sig ".

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2736899&cid=7#

Навальный тайно пообщался в Москве с организаторами цветных революций
vesti.ru

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram