Tecken I Skyn

2016-03-29

Hmmmm, detta behöver uppenbarligen klarläggas - utredas - för att säkerställa att inga skadliga manipulationer görs av enskilda nyttomaximerande intressen på bekostnad av de många och våra efterlevande.

"Som svar på en brådskande samtal genom en artikel i Current Science för att få hjälp att förstå den geologiska sammanslutning av aluminium med hög rörlighet och människors hälsa på Ganga alluviala slätten, jag beskriver bevis för olaglig geoengineering - aktivitet som har förekommit under minst 15 år, och som har eskalerat kraftigt under de senaste två åren. Denna geoengineering aktivitet via tankfartyg-jetflygplan placerar ett icke-naturligt, giftigt ämne i jordens atmosfär som med regnvatten frigör mycket rörligt aluminium. Vidare presenterar jag bevis på att det giftiga ämnet är kolförbränning från flygaska. Otillbörlig spridning av kol genom flygaska och det resulterande frigörandet av mycket rörligt aluminium, jag pästår, är en bakomliggande orsak till den utbredda och uttalade ökningen av neurologiska sjukdomar och liksom för närvarande en utbredd och ökande försvagning av jordens flora och fauna. Rekommendationer görs för att kontrollera huruvida de bevis som presenteras här är tillämplig på Ganga alluviala slätten."

Med avseende på de intressen som kontrollerar patent på olika inblandade system som detta ovan nämner, är det inte långsökt att anta att samma moralfilosofiska antagande ligger till grund som dessa intressen uppvisar i övrigt.

http://www.theeventchronicle.com/…/scientist-confirms-chem…/#

Shares Facebook0TwitterGoogle+0 Dr. Marvin Herndon, PhD says that there is…
theeventchronicle.com|Av The Event Handbook

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram