Råtthålsverklighet

2016-02-29

Det är inte helt utan att det blir lite svårt att värja sig från intrycket av att det faktiskt existerar relevant information om var de facto ISIS - förband faktiskt befinner sig, vilket då alltså inte precis skapar färre frågor om den utveckling som har förevarit i förhållande till de tidigare Anglozionistiska insatserna i regionen.

Möjligheten till en politiskt kosher Exit - med bibehållen trovärdighet för Anglozionisterna, krymper betänkligt efterhand och liknar alltmer och lustigt nog - ett råtthål.

Att det skulle lämnas en massa "obearbetade" pratglada " terrorister" kvar som tänker på att främst rädda sitt eget skinn, får vi nog se som tämligen otroligt. Det gäller som sagt att städa efter sig nu också.

The UN World Food Program (WFP) aids for the restricted Syrian civilians in Deir Ezzor city have landed mostly in ISIS controlled territories, a source in the city's…
globalresearch.ca

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram