Verkligheten Bakom Kulisserna

2016-02-26

När ekonomin styr politiken så blir det ovillkorligt funktionsmässigt så att de politiska partierna nu bara alltmer uppenbart bara egentligen delats in efter olika argument för att gömma en havererande ekonomisk funktion. Så blir det klart att så har det alltid varit, eftersom ingenting har ändrats mekaniskt funktionsmässigt i sak. Alla partier skyller främst på sin politiska dipol för att ge skenet av att politiken kan påverka ekonomin som helhet.

Så nej, den ackumulerade räntekostnaden beror inte på migrationen, oavsett hur mycket olika partier skriker om den saken och vill göra det till gällande uppfattning, och migrationen är ovillkorligen bara en uppsåtligt skapad konsekvens som används som argument för att försöka dölja att det ekonomiska systemet havererar, detta inte minst eftersom den ackumulerade räntekostnaden skiter blanka fan i hur många människor som passerar en tänkt linje på marken någonstans.

Däremot alltså, så kan detta skapa ett slags politiskt - alltså någonting som det egentligen inte alls borde kunna, men tyvärr alltså ändå fortfarande gör - "trovärdiga" argument för att verka med ett humanitärt syfte till grund, varför systemet också ovillkorligen måste medverka till att skapa krig och lidande för att etablera migrationsrörelser.

Vad som styr ekonomin? Tjaaaeee vad sägs om det betalningsmedel som krävs för att kunna bedriva handel med varor och tjänster...

12744501_10207290028063792_4460010332391108117_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram