Glittrande & Splittrande

2016-01-03

bff7f801dc9b4046a996d9f333e3f22e.aspx

Vi börjar så här istället - om man använder Sunnisekteristisk extremism för att destabilisera i andra länder, så kan det lätt bli så att förr eller senare, när man är en global hegemoni, så kommer härska genom söndring att skapa multipolaritet mot en själv. Någon tycks ha fått ett oemotståndligt erbjudande.

Och då tar vi en säck till, en som tidigare innehållit vad som numera uppenbarligen finns i saknade påsar, även om de inte är direkt relaterade till ämnet för Gold AE s massiva bedrägeri, i Gold Holding investeringspresentation: tycker vi att det är anmärkningsvärt eftersom efter att tidigare ha inriktad den turkiska marknaden, hade tydligen Dubai företaget egentligen sina ögon vilande på en betydligt större marknad. Ryssland. Hmmm...

... Och inte bara det, men det var här där vi hittade vad som kan vara den mest fascinerande detaljen där den vitrioldoftande gömt sig, nämligen där Gold Holdings (aka Dubai) antyder att det ryska guldet inte längre måste vara denominerat i amerikanska dollar för transaktionsändamål. I stället kan det uttryckas i Yuan .... således kan Venezuela, Brasilien, Argentina och Afrikas guldtransaktioner i processen passera förbi SWIFT betalningssystem helt, och alla officiella spår och poster om att en guld affär någonsin ägt rum!

Som vi noterade för en dryg vecka sedan :

"Lite för att belysa de globala problemen med Anglozionistisk infiltration, vilket gör att processtiderna ofta blir längre än vad man annars skulle kunna tro, eftersom dessa tider styrs av graden av korruption, i exempelvis Ryssland, så kan vi ta ett annat nu aktuellt exempel, där den i dessa sammanhang alltid närvarande egennyttan nu spelas upp till dans för allmän beskådan när det avslöjas följande gällande – Iran:

Det gäller då givetvis den största guldsvindelhistorien någonsin på jorden, vilket av naturliga skäl därför är någonting som man inte hör talas om alls i de svenska medierna, en fascinerande berättelse om en i omfattning aldrig tidigare skådad, flerårigt verkande smugglarliga som involverar Turkiet, Iran och Dubai (liksom Kina, Ryssland och otaliga andra länder) som såg korruption nå upp till toppen av det politiska och ekonomiska etablissemanget: från president Erdogan i Turkiet, en av Turkiets rikaste människor, Iranfödda Riza Sarraf, Sheikh Sultan Bin Khalifa Al Nahyan, son till härskaren över Abu Dhabi och en av världens rikaste människor. Det som smugglades, alltså objektet i fråga, var guld, miljarder dollar i guld.

Och om verkligen denna galna historia som nu uppdagas i ljuset av verkligheten – det förändrade informationsklimatet – stämmer, det gör den och den har verkligen alla möjliga James Bond inslag i sig, men alltså om den kulminerar med ett fall av syndabockar – målvakter, betyder det omedelbart innebörden att Sheikh Sultan Bin Khalifa, en person på toppen av persiska vikens politiska och finansiella oligarki, är inblandad. Och om han är det, så är USA det också, eftersom ingenting händer i Abu Dhabi utan att USA är medvetet om det. Slutligen, om så är fallet, betyder det att inte bara det att USA sanktionerade vad som varit världens största smugglingsring av guld, utan det är även då underförstått att USA gav Iran sin välsignelse att använda handlingsbart turkiskt guld för att kringgå de sanktioner som infördes av just precis … Förenta staterna!

Såvitt vi – och allt fler numera – kan förstå detta, så är ju inte det amerikanska underrätttelsetjänstkollektivet alldeles precis helt kliniskt oberoende av Mossad, ni vet den där trevliga ”verka utan att synas” organisationen, varför vi nu som alltid kan se vem och vilka bakomliggande personer, intressen och orsaker som egentligen regisserar vilket och organiserar vad med vilket syfte."

Nu är detta helt enkelt fantastisk på grund av att under de senaste åren har en av de största frågorna varit hur Kina har smugglat tusentals ton guld från hela världen utan att världen, åtminstone officiellt, märker det. Tjaaaee, att infiltrera genom att korrumpera är ju inte en religiös fråga, eller i alla fall ingen fråga för alla religioner som drivkraft.

Men, minns hur hela den här historien utvecklades först: det var allt tack vare att Dubai fungerar som en mellanhand i smugglingen av miljarder dollar i guld från Turkiet till Iran, utan att någon märker detta. Kan det vara så att kanske det lilla men extremt rika emiratet också har varit avgörande för att underlätta överföringen av tiotals miljarder dollar från väst (främst Storbritannien och Schweiz) men också alla andra guldproducent, och i Kina?

För om så är fallet, skulle det snabbt svara på så gott som varje obesvarad fråga om den globala skuggan, och mycket odokumenterade, fysiska guld våg: en som tog guldet och välvdes i väster, och sedan flyttade sig hela vägen så långt österut som till Peking ... och allt med Dubais välsignelser?

Eller så kan man se det som att man låter Anglozionisterna korrumpera och förråda sig själva.

1929720_10206946961807350_3401596079248295160_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram