Trojansk Häst aka Flyktingsvåg

2015-12-27

Eller så är det just på så vis att det faktiskt är dessa individer som våra västerländska underrättelsetjänster har utbildat för att "strida mot ISIS" som egentligen är ISIS och som nu har tagit sig via flyktingströmmarna till Europa för att destabilisera samhällen för att kunna skapa ett opinionsbildningsmässigt momentum för införandet av mer repressiva statsskick under central ledning av Bryssel.

Ett steg i riktning till att säga som det faktiskt är således:

Den våg av flyktingar från Mellanöstern som flyter in i Europa är organiserad och mestadels består den av unga män, som borde gå tillbaka och ta till vapen mot Islamiska Staten (IS, tidigare ISIS / ISIL), sade Tjeckiens president Milos Zeman.

"En stor majoritet av de illegala invandrarna är unga män i god hälsa, och som är singel. Jag undrar varför dessa män inte tar till vapen för att kämpa för frihet i sina länder mot Islamiska Staten", sade Zeman i sin julhälsning till tjeckiska Republiken släpptes på lördagen.

Vi undrar naturligtvis inte alls över detta eftersom vi med god visshet sedan länge har konstaterat behovet av ökad offentlig konsumtion för att upprätthålla den aggregerade efterfråga som krävs för att inte den ackumulerade räntekostnadstillväxten i den stagnerande realekonomin skall haverera tillgångarna i bankernas balansräkningar.

The wave of refugees from the Middle East flowing into Europe is organized and mostly consists of young men, who should go back and take arms against Islamic State (IS,…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram