Då som Nu

2015-12-27

Så vi tar lite repetition från vad jag skrev för ett decennium sedan:

- om du är otålig så trösta dig med att detta skrevs av mig för ett tag sedan -

En fraktion inom den brittiska finansoligarkin, vilken kontrollerar det mesta av världens finanser, banker och råvarubolag, tror att de skall kunna gå segrande ur en total kollaps av världens ekonomi, och vidare genom ett eventuellt euroasiatiskt storkrig.

De förfogar över ett av världens mäktigaste underrättelseorgan, MI6, som kontrollerar terrorgrupper och politiska agenter runt omkring i världen, alldeles särskilt inom de forna brittiska kolonierna så som Pakistan, Afghanistan, Kenya, Irak, Sydafrika, Zimbabwe o.s.v.

Det brittiska imperiet höll kontrollen över flera hundra miljoner människor i kolonierna genom att hetsa klaner mot varandra, och den ena etniska gruppen mot den andra.

Detta som vi ser i dag i stora delar av Afrika och Asien är en produkt av denna härska genom att söndra metodik

Den brittiska finansoligarkin har också ett stort inflytande
på politiska ledare, i USA finns Dick Cheney och hans fascistfinansiärer som drömmer om ett nytt globalt imperium under USA:s mäktiga militärmaskin.

Vad denna fraktion har som sitt uttalade mål är att utplåna alla spår av geografiskt grundad "nationell" suveränitet, som har sitt ursprung i den Westfaliska freden 1648 och grundandet av den amerikanska republiken 1776–89.

Det är bara suveräna geografiskt grundade stater som kan ta makten från oligarkin och i samarbete med varandra omorganisera det nuvarande spekulationssystemet så att ett nytt finans- och valutasystem kan införas som har som huvudmål att skydda människorna och främja det allmännas bästa.

- Med lite av facit i hand kan vi konstatera att tiden och girigheten tog sin tribut på den Amerikanska militära förmågan -

1914123_10206904396023232_4829515006635352894_n.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram