Ryssland & Amnesty

2015-12-27

Hack i häl på det helt ovillkorligt Anglozionistkontrollerade Amnestys fullkomliga oförmåga att prestera några andra belägg för Ryska övergrepp - bombningar av civila etc - än ren varmluft, lämpligt paketerad och levererad av de bankkontrollerade mediatrumpeterna kommer då följande:

Chefen för den ryska luft och rymd krafterna förnekade rapporter om att ryska stridsflygplan hade slagit till mot civila mål under sina två månader av terroristbekämpning i Syrien. Anklagelserna har tidigare framförts av vissa människorättsgrupper.

"Jag vill säga detta med värdighet. Inte en enda gång hade mina piloter träffa några "no-go" känsliga mål såsom skolor, sjukhus, moskéer eller heliga platser, " sade Överste General Viktor Bondarenko i en intervju till Rossiya 24 nyhetskanal.

The head of the Russian Air and Space Forces denied reports that Russian warplanes had hit civilian targets during its two-month counter-terrorism campaign in Syria. The…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram