Ryssland & Amnesty

2015-12-27

Hack i häl på det helt ovillkorligt Anglozionistkontrollerade Amnestys fullkomliga oförmåga att prestera några andra belägg för Ryska övergrepp - bombningar av civila etc - än ren varmluft, lämpligt paketerad och levererad av de bankkontrollerade mediatrumpeterna kommer då följande:

Chefen för den ryska luft och rymd krafterna förnekade rapporter om att ryska stridsflygplan hade slagit till mot civila mål under sina två månader av terroristbekämpning i Syrien. Anklagelserna har tidigare framförts av vissa människorättsgrupper.

"Jag vill säga detta med värdighet. Inte en enda gång hade mina piloter träffa några "no-go" känsliga mål såsom skolor, sjukhus, moskéer eller heliga platser, " sade Överste General Viktor Bondarenko i en intervju till Rossiya 24 nyhetskanal.

The head of the Russian Air and Space Forces denied reports that Russian warplanes had hit civilian targets during its two-month counter-terrorism campaign in Syria. The…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram