Kollektiv Orubblighet och Individuell Rörlighet

2015-12-27

Ja, för att skapa en varaktig och bestående förändring, så måste tillräckligt många människor välja att avvika från det kollektivistiskt formaterade tankesättet och lita till sin egen förmåga till individuellt fritt tänkande för att kunna utveckla sig och sin egen moralfilosofi, själva som odelbara individer tillsammans. Ingen kan nämligen uppleva någon annans känslor.

När vi ser hur verkligheten egentligen ser ut, hur i hela friden kan det vara så - att sådana falska och vilseledande berättelser om president Assad och karaktären av det syriska kriget kvarstår, när vi undersöker hjärtat av konflikten. Kanske mycket av nyckeln till förståelse ligger i enkelheten i denna berättelse, eftersom det så lätt ta tag i medvetandet hos de tanklösa massorna. Inget värde på argument eller resonemang eller ens bevis från sina egna ögon tycks kunna rubba massan från det kollektiva psyket.

On Sunday Syria's President Bashar al Assad went with his wife Asma to a Christmas Mass concert in Damascus. For many people in the West, the photos that soon…
sott.net

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram