Medial Wahhabisrapportering

2015-12-26

Eftersom alltfler redan har förstått att det är de egna underrättelsetjänsterna som ligger till grund för regi, organisering, utbildning, beväpning och så vidare, så kommer det som en överraskning för ingen alls att den Djupa Statens medier inte gärna belyser verkligheten.

"Svenska medier tystar ..varför? Gripandet av Wahhabis
Medborgare i Makedonien och Sverige, som greps på onsdagen i Novi Pazar, i deras länder registrerades som "särskilt farliga personer som är associerade med terroristorganisationer." Efter gripandena, inspektörerna sade att de kom till Serbien "besökte vänner"!

När vi fick reda på, kommer två av dem förmodligen utvisas från Serbien under de närmaste dagarna, medan detaljerna inte är isproveravaju deras verkliga motiv för att stanna på vårt territorium.

Serbiska säkerhetstjänster följde deras rörelser så fort de satte sin fot i landet. Enligt inofficiella uppgifter kom från Makedonien och har passerat gränsövergången "Rudnica".

Följde deras varje steg. Inte vid något tillfälle inte äventyrat säkerheten för någon, eftersom de inte förbises. Vi ville ta reda på med vilken kontakt och vilka deras bundsförvanter här. Efter ett par dagar bestämde vi oss för att föra dem och undersöka. Vi undersöker en terroristorganisation som de har förbindelser och att syftet med deras besök i vårt land.

Novi Pazar polisen fångade dem båda i en byggnad i Novi Pazar Street Saban vagn där annars samlas medlemmar i Wahhabi rörelsen. Erbjuds inget motstånd, och som ett skäl för antagning listade "tour vänner." Fortfarande, trots att de var skyldiga, inte rapportera vistelsen inom 24 timmar.

Säkerhetstjänster i regionen delar nu information för att avgöra om dessa två har att göra med de åtta som greps för tre dagar sedan i Bosnien och Hercegovina. Den operativa åtgärden "Klipp ut" grep personer som är förknippade med terrorism och dess finansiering, anstiftan av människor att gå till frontlinjerna i Syrien ... Undersöker om och var de planerade terroristattacker.

Denna del av vårt land, annars är en vanlig väg som passerar extremister som reser till Maoče i Bosnien och Hercegovina, där centrum för radikal wahhabism, också är en del av islamisk extremism."

Држављани Македоније и Шведске, који су у среду ухапшени у Новом Пазару, у својим земљама евидентирани су као "посебно опасне особе повезане са…
srbin.info

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram