SvenISISar

2015-12-03

Upp till 2.000 soldater, har 120 ton ammunition och 250 fordon har levererats till Islamiska Staten och Al-Nusra militanta från turkiskt territorium, sade chefen för Nationellt centrum för statligt försvar kontroll Lt.Gen. Mikhail Mizintsev.

"Enligt tillförlitliga underrättelserapporter har den turkiska sidan vidtagit sådana åtgärder under en lång tid och på regelbunden basis. Och viktigast av allt, det är inte planerat att stoppa dem. "

"En sak är klar. Den roll som Turkiet spelar i detta område är på många sätt destruktiv och det påverkar den europeiska säkerheten-, den påverkar sina grannar. I slutändan påverkar detta det egna samhället, "sade Uzi Arad, tidigare chef för forskning vid Mossad, den israeliska underrättelsetjänsten RT.

Som svar på de ryska anklagelserna, har Turkiets president Recep Tayyip Erdogan sagt att ingen hade rätt till "förtal" mot Turkiet genom att anklaga landet för att köpa olja från Islamiska Staten.

Efter dessa ryska anklagelser, har USA återigen försvarat Turkiet, och förnekar alla band mellan Ankara och den islamiska staten.

"Vi avvisar bestämt alla idéer på att turkarna på något sätt arbetar med ISIL. Orimligt. Och egentligen mycket, typ löjligt, sade "Steve Warren, Pentagons talesman.

Han kallade Turkiet" en bra partner "till Washington i kampen mot IS terrorister i Syrien och Irak.

- Vi svenskar som vet att vi har blivit blåsta hela livet, tar oss stilla för pannan, medan vi undrar om den det Anglozioniststyrda svenska vapensmugglande utbildningskontingenten i Irak tillsammans med det svenska utrikesdepartementets inställning till Assad och Syrien, ens är möjligt att förlåta för befolkningen? Ja bort skall cancern givetvis, men förlåtelse kan bara ges till den som söker den och genom detta medverkar till utvecklingen.

Turkey’s leadership, including President Erdogan and his family, is involved in illegal oil trade with Islamic State militants, says the Russian Defense Ministry, stressing that Turkey is the final destination for oil smuggled from Syria and Iraq.
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram