Moralfiosofi

2015-11-28

"De som tillämpar dubbelmoral när det handlar om terrorister, använder dem för att uppnå sina egna politiska syften och deltar i olagliga affärer med dem, leker med elden. Historien visar att förr eller senare kommer sådana åtgärder att slå tillbaka mot dem som underblåser brottslingar. "

"Titta, vi informerade våra amerikanska partners i förväg när våra piloter gick till handling och där, i vilken luftkorridorer. Den amerikanska sidan, vilken leder koalitionen, som Turkiet också är en del i, visste om platsen och tiden för vår verksamhet. Och det är just där och därför vi drabbades.

Frågan är, varför vi vidarebefordrar dessa uppgifter till amerikanerna? Antingen har de inte kontroll över vad deras allierade gör eller så delar de ut denna information hur som helst utan att förstå konsekvenserna.

"Vi är redo att arbeta i ett annat format som skulle vara acceptabelt för våra partner. Vi är redo att arbeta tillsammans med den USA-ledda koalitionen. Det säger sig självt att incidenter som nedskjutningen av en rysk jet och att döda ryska militärer, en pilot och en soldat som försöker att rädda sina vapenbröder, är helt oacceptabelt. Vi antar att detta inte kommer att hända igen. Annars behöver vi inte sådan lagarbete med någon som helst, med någon koalition eller några länder.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram