Vinstmaximerande konflikter

2015-11-27

Så utan egentlig anledning till påpekande för en upplyst och medveten befolkning, så är tidsfristen för Anglozionisterna för att etablera en eskalerande konflikt nu snabbt krympande i och med utvecklingen i Syrien och Turkiet, men av ren artighet så gör vi väl detta i alla fall.

Med avseende på detta nu krympande möjliga tidsintervall och i ljuset av Erdogans alltmer uppenbara vandel och handel i IS frågan, så måste nu inom ramen för samma tidsrum alltså även IS-terror-kortet spelas ut..

Detta ger naturligtvis en viss naturlig brådska även för det Anglozionistiska lydriket Sverige, som nu kommer att få finna i sig i att mer öppet bekänna färg till det sönderfallande ZIONATO och återigen medverka till en falseflaggad eskalering av opinionsbildningen för att kunna införa ökad repression - skydda oss själva  mot terrorn.

Alternativet - att lämna spektaklet - är sannolikt inte så tilltalande för de folkvalda, de är förresten egentligen inte så särskilt folkvalda heller, men - eftersom det innebär att de garanterat med tiden kommer att få stå till svars för sina handlingar ur ljuset av sina egna moralfilosofiska kompasser i förhållande till vad som utgör och har utgjort det som de har förespeglat att de har varit företrädande för. Men det är inte det enda skälet till motviljan.

Med andra ord, risk för panikskapande teater, om den Djupa Staten inte stryker flagg och förbereder sig för att sakta, eller snabbt, möta verkligheten i form av det allmänna medvetna medvetandet.

För att vara säkra på den svenska inställningen, tillbaka i maj noterade vi : USA säljer för över $ 4 miljarder dollar i vapen till Israel, Iran och Saudiarabien, och vi som Saudisupporters förklarade hur den stora västerländska "demokratin" spred inte bara de största fördelarna med demokrati i Mellanöstern i allmänhet, en upplyst och medveten befolkning, utan även alla möjliga vapen av olika kaliber för att införa denna västerländska demokrati. För ett rejält pris förstås.

Men inte ens vi hade någon aning om hur massiva "effekter" skulle vara 2015 för den Anglozionistiska militär-industriella komplexet.

Som det visar sig, med många tecken som tyder på att världen, som redan har gripits av en global terrorism frenesi från den rena artigheten av den CIA-skapade "islamiska staten", nu är på väg till glädjen att få beskåda tredje världskriget (och med en Natomakt som skjuter ner ett ryskt stridsflygplan för första gången på över 60 år kan man lätt se var ifrån de får den tanken) resultatet har varit en aldrig tidigare skådad ökning i efterfrågan på moderna vapen i alla former och storlekar ... gjorda av det Anglozionistiska militärindustriella komplexet. .....förresten, som den Svenske statsministern. kommer ifrån.

Underligt: Det är nästan som om det militärindustriella komplexet skulle ha haft störst nytta av att skapa den islamiska staten. Vem styr förresten det militärindustriella komplexet? Hmmm..

Men vänta!

Vad kan möjligen omintetgöra denna krigsmaskin som bokstavligen omvandlar dödsfall till vinst? Svaret, som det verkar, är budget nedskärningar, alltså måste det skapas konflikter - humanitära katastrofer i allt större mängder som kräver vapen - för att upprätthålla den offentliga konsumtion som skall lyfta den aggregerade efterfrågan: genialt, eller inte så..

Naturligtvis kan vi inte ha färre människor som blir dödade runt om i världen bara för att de bankkontrollerade regeringarna inte fördelar tillräckligt med blodspengar till försvarsindustrin. Som ägs av bankerna eftersom trots allt, när vinsterna är på spel, vem bryr sig om säkerheten för sina egna folk? När allt ändå kommer omkring måste man ju hålla det globala krigets vinstmaskin igång som kör med full fart vid varje givet ögonblick. Det krävs ju trots allt medveten medvetenhet för att veta. Ökad risk för spektakel är det hur som helt nu.

God morgon12301481_10206725688715661_8748775144011552988_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram