Svensk utbildningskontingent och polisiära klagomål

2015-11-23

Så Vad är det då för - inte alls - konstiga, ur ett terroristperspektiv, aktiviteter som pågår i Irak där den svenska militära utbildningskontingenten befinner sig?

Tidigare denna månad, meddelade irakiska försvarsdepartementet i ett uttalande att ett kanadensiskt och ett SVENSKT plan också hade burit vapen till den kurdiska regionen olagligt, så vapnen beslagtogs och planen återvände senare till sina baser i Kuwait och Turkiet.

ISIS framgångar mot ryska kryssningsmissiler har ännu låtit vänta på sig, så vi kan med stor visshet anta att detta nu handlar om kommande möjliga destabiliseringsinsatser på andra platser - inte osannolikt Europa.
Vapnen är med all sannolikhet till för utbildning och av den modell som kommer att finnas tillgänglig inom det kommande aktivitetsområdet.

Så att det är MP 5:or är nog ingen vågad gissning.

...förresten, undrar varför polisen klagade så mycket häromdagen på just att de bara var beväpnade med MP 5:or?

The Iraqi security forces have seized 2 German planes at Baghdad Airport that were carrying weapons to the Kurdistan region illegally and without prior information and…
globalresearch.ca

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram