Samarbetspartners

2015-11-22

Landet som Damberg och hans muntra kumpaner tycker vi ska utöka vårat samarbete med - Saudi Arabien.

De är också ordförande i ett FN organ som heter FN's Råd för Mänskliga Rättigheter.

Troligtvis har både Damberg & Co och FN blivit förda bakom ljuset av Saudierna som inte talat om vad de gör i Yemen de baksluga små lurestyggingarna.

Men nu finns ju information om detta tillgängligt för envar att se, så det borde väl inte gå allt för lång tid nu innan vi får höra kraftiga hot om repressalier i form av uteblivna kungliga brev och dylika konkret verksamma åtgärder.

Att FN raskt är villigt att sända all hjälp de förmår uppbringa i form av kolvätetransporteringsrörsskyddande soldater och annat nödvändigt tar vi för givet, så fort de bara blivit på det klara med att det lurats och ljugits inför dem.

Halshuggningar och liknande lustigheter från det lilla konungadömets inre har även det sporadiskt rapporterats under tider som gått, men sådant verkar bara störa om det exporteras under svartISflaggor, och inte så mycket om det hålls mer lokalt - inom landets gränser - vad det verkar efter studier av den tid som fortfarande går.

Givetvis förväntar vi oss även en snar möjlighet att via den digitala draperingskonstens möjligheter inom det snaraste ges möjlighet att dekora våra profilbilder med Yemens flagga så att folk förstår hur mycket det sympatiseras.

// Conny Grewe

The United Nations children’s agency has warned that more than 500,000 children are facing life-threatening malnutrition in Yemen. UNICEF says the current…
presstv.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram