2015-11-22

I det falnande ljuset av det sönderfallande Anglozionistriket:

Det råder ingen tvekan om att president Putin kommer att ge all den hjälp de franska delegaterna är ödmjuka nog att söka för att förstöra ISIL:s infrastruktur i Syrien och Irak, men han kommer inte att skämma bort Hollande. Den franske presidenten kan ändå vara en i allt skrävlande bluff, riktad till inhemska opinionen, men Putin kommer inte att ha något tålamod för skådespel. Hollande kommer att behöva bringa med substans och tyngd om han vill skapa en meningsfull och effektiv allians mot ISIL, kommer han att behöva göra en verklig ouvertyr mot Ryssland, som visar att han menar allvar i att förtjäna sitt förtroende.

Om han gör en grundläggande förändring i fransk politik gentemot Ryssland och mot ISIL nu, kommer hans efterträdare glädjas. Frankrike behöver Ryssland, men Ryssland håller inte andan för Frankrike även om det fäller tårar för det franska folket.

Förr eller senare kommer Europa att återställa relationerna och anpassa sig till Ryssland som en överlevnadsfråga. Angela Merkel och Francois Hollande kan antingen initiera denna process eller se sig förpassas till historiens skräphög som ledare som ledde Europa till en avgrund. De kan antingen ställa saker till rätta, eller glömmas bort, som ledare vars trevande brister såg slutet på den europeiska säkerheten - och dess drömmar om en blomstrande framtid.

Europa har inte imploderat på grund av inhemsk islamisk terror, eller en ideologi som exporteras från Syrien, utan på grund av år av missriktad antagonism mot Ryssland och vidarekopplat kritiska resurser från verkliga hot och utmaningar. Vad värre är, Hollande och Merkel anslöt sig till att demonisera Ryssland medan EU:s samtycke har aktiverat den islamiska staten, den mest fega terrormaskin av tjugoförsta århundradet, och har fått den att växa.

When Francois Hollande arrives in Moscow to meet President Vladimir Putin, France will be 15 years late joining Russia against Islamic terrorists. Russia has been at…
russia-insider.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram