Anglozionisterna och Paris

2015-11-14

Så i ljuset av det brinnande Paris och med avseende på att kontrollen av naturresursflöden, betalningsinfrastruktur och betalningsmedel är hela styrmekanismen för makten om den inte skall behöva verka öppet diktatoriskt, så kan vi då uppenbarligen konstatera att vi står inför en brytning där makten kommer att försöka konsolidera sig regionalt och nationellt genom repressiva åtgärder.

Mathias Anderssons foto.

Hollande ställer in sin resa till G20-mötet. Då förväntar de sig inte mycket av mötena längre. Knähundarna skall uppenbarligen bara vara på plats för snabba schackdrag nu.

Vid denna tid för ett år sedan klubbade man vid G20-mötet med Financial Stability Board igenom beslutet att storbankerna har bättre rätt till pengarna på banken i händelse av finanskris. Att privata banker alltså får konfiskera vad de "behöver" från sina kunder, liksom exempelvis statens skattekonton som finns på SEB.

Dockteatern har aldrig förr varit så överreklamerad.

‪#‎Skuldmyntfoten‬

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram