Inget att se här

2015-08-26

Ingen fara här inte, särskilt inte så länge som Kina inte alls har byggt ett parallellt system kopplat till Ryssland - Brics - som de dessutom naturligtvis inte tänker använda, särskilt eftersom de nu helst av allt på jorden, och på lång sikt verkligen vill vara en en del av en IMFarrangerad - Anglozionistbaserad petrodollarskuldsatt - SDR funktion:

Alltså, inget problem för Anglozionisthegemonin - och det är ju just därför som inte RT belyser detta just nu - alltså för om ifall Kina skulle få för sig att ta kontrollen över sitt banksystem, eftersom det kommer helt enkelt inte att hända, för Kina exporterar inte så mycket till omvärlden.

Upplysningar från två av Asiens största långivarna visade att brittiska banker är bland de mest utsatta för de aktuella marknadsoroligheterna i Kina.
I sin senaste rapport, sade HSBC att utestående lån till Kina ökade med 12 procent under det senaste året till $ 36 200 000 000. Standard Chartered avslöjade också sin totala exponering mot kinesiska kunder ökade med 30 procent under samma period.

http://www.rt.com/uk/313357-fste-china-banks-exposed/…

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram