Skademinimering

2015-08-24

Peter I:s tagning i grunden

När Ärkeanglozionister börjar att uttrycka sig på detta vis, kan man nog utgå ifrån att det är personlig skademinimering som utgör det främsta syftet och att lojaliteterna mot exempelvis Israel numera att hyfsat ifrågasatta.

P.I.

Kissinger: väst intresserad av att förstöra Ryssland ©
USA:s f.d. utrikesminister Henry Kissinger anser att Ukrainakrisen redan är ett globalt problem.

Ukrainakrisen har blivit ett globalt problem, eftersom USA avstår från dialog med Ryssland och EU, tror Henry Kissinger.

Före detta utrikesministern och rådgivaren för nationell säkerhet kritiserar i en intervju med National Interest Washingtons utrikespolitik. USA har enligt honom gått för långt i sin strävan efter att förstöra Ryssland.

När man läser att muslimska grupper strider för Ukraina förstår man att det gått för långt. Det är en katastrof. Det visar att västs mål på lång sikt inte är att integrera Ryssland, utan förstöra det. Även för USA är det dåligt, eftersom det sätter stopp för utvecklingen av en ny världsordning på grundval av globaliseringen.
Washington har enligt Kissinger avsiktligt ignorerat chansen att inkludera Ryssland i det globala projektet och tvärtom fokuserat på att utesluta Ryssland ur världsbilden.

Många aspekter i den amerikanska utrikespolitiken anser Kissinger vara kortsiktiga. Washington är oförmöget att lära av sina misstag och förstår inte sammanhanget av vad som händer.

Vi vägrar att lära av våra misstag. Beslut fattas av människor som inte kan historia. I skolan lär man inte längre historia som en serie av sammanhängande händelser. Man studerar enstaka ämnen utan sammanhanget.

USA:s f.d. utrikesminister Henry Kissinger anser att Ukrainakrisen redan är ett globalt problem.
SE.SPUTNIKNEWS.COM|AV SPUTNIK

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram