Att vara där vi är

2015-08-25
techman-326x159
Finns det något hopp om att mänskligheten kommer att överleva denna massproducerade idioti? Ja, det finns det naturligtvis! Kampen är igång men det går lite trögt mellan varven.
Det Anglozionistiska imperiet och dess arrangemang av världen är skandalöst rasistiskt och brutalt, men de flesta av dess medborgare, även undersåtarna i plundrade länder, tvingas genom sig själva att tro att det faktiskt är det mest "toleranta" och "progressiva" systemet på jorden.
I den andra "extremen" där miljarder människor i forna kolonier och i neo-kolonier också bombarderas ständigt, med samma vridna, återvunna och modifierade meddelanden. Möter de en evig lavin av propaganda (något modifierad för varje region), strömmande dag och natt från imperiets indoktrineringsfabriker: det må vara såpoperor, den lägsta graden av filmer och tv-spel (samma sak, verkligen), popmusik med repetitiva hjärndöda texter, tandlös dekorativ "konst", eller "nyhets" sändningar och rapporter som bärs fram av de traditionella nyhetsbyråerna. Dessa meddelanden sprids via mer lokala medier i massutskick som i sin tur i huvudsak kontrolleras av affärsintressen, som är i bestämt samarbete med denna globala Anglozionistiska regim.
Medborgarna i anglozionistimperiet hindras från att tänka och agera på ett naturligt sätt. Som ett resultat, är de frustrerade, deprimerade, och förvirrade. Men i stället för uppror (de flesta av dem kan ju inte det, längre), blir de allt mer aggressiva. Medan offren för riket, över hela världen, mördas, utnyttjas och förnedras, vilket ger arrangemanget av världen faktiskt väldigt lite glädje (även om det ger många materiella fördelar) för medborgarna i riket - européer och nordamerikaner. Så mår alla allt sämre med tiden.
Den viktigaste kursen för det mänskliga tänkandet - fritt tänkande, drömmar och utformning av nya och mycket bättre och mer mjuka former av det mänskliga samhället - saknas helt och hållet i berättelsen hos män, kvinnor och barn i riket och dess kolonier.
Verkligheten är antingen trivialiserad, eller ökas till vissa förvridna orimliga fantasinivåer varifrån ingen logik kan tillämpas effektivt.
Från sociala medier till såpoperor, Hollywoodfilmer, popmusik och tv-nät, leder nästan allt åt samma håll - till att dra bort människor från de grundläggande principerna för humanism. Tvinga människor till att inte tänka som individer synkront i en grupp tillsammans av sammantaget rationella analyser, till att bry sig, till att utifrån sin egen emotionella självförståelse verka som medkännande varelser.
De flesta medborgare i Anglozionistimperiet är faktiskt mycket mer indoktrinerade än medlemmarna i dessa grupper som talibanerna eller ISIL eftersom Anglozionistimperiet arbetar mycket hårt och sysselsätter miljontals yrkesverksamma som skapar extremt effektiva koncept som syftar till att kontrollera människors sinnen: från ideologer till psykologer, propagandister , lärare, konstnärer, journalister och andra högspecialiserade människor.
Det finns också tusentals föreställningar, dogmer, koder, där alla av dem tjänar samma syfte - att hålla folk borta från betraktelsen av verkligheten och från självständigt tänkande och analys. Sanningen skall inte beskriva verkligheten, det är syftet.
Det är inte bara logik eller filosofi som måste konfronteras, behöver bli utmanade.
Det är inte lätt att bekämpa ett sådant välde, intellektuellt.
Hurra Anglozionister! Ni är de första som har lyckats standardisera människor och deras tänkande!
Den Italienska fascismen, den tyska nazismen, den kapitalistiska korporativismen i USA, imperialism, rasism, kolonialism, exceptionalism, propaganda, reklam, "utbildning" - de har alla varit sakkunnigt sammanflätade Ab Anglozionisterna
Men detta imperium har ju lyckas! Ur det perspektivet. För första gången i mänsklighetens historia finns det - men ändå inte - en chans att robotarna faktiskt kommer att ersätta människor. Inte robotar tillverkade av plast och metall, utan helt hjärntvättade människor, med en känslokonstitution som ger allt sämre emotionellt fungerande robotar. Ett liv utan känslor är inte ett liv värdigt människan, eftersom då hade vi inte haft några känslor som funktion. Så det spricker även u det perspektivet med tiden ändå.
De italienska och tyska fascisterna försökte desperat att skapa denna typ av känslosäker men lydig ras av övermänniskor. Det gjorde vi i Sverige också, med bravur dessutom. Tack Erik, men det sket sig med tiden eftersom du inte förstod dina egna känslors grunder så bra.
De  andra länderna misslyckades ur Eriks perspektiv, det gjorde inte vi. Vi gjorde rader av genomtänkta skolreformer baserade på en lika genomtänkt språkvård.
De nya människorna idag - de är alla leende, men alla upplever att det är mycket kallt ute i samhället bland andra människor. De kör de senaste bilarna och håller sig med de moderna prylar i sina händer. De är självsäkra och oändligt själviska. Deras beter sig alltmer stereotypt "perfekt". De konkurrerar med andra människor men undrar varför de upplever sig själva som ensamma, utan delad känsloförståelse, till och med i relationer.
Många av dem går på lugnande medel, på anti-depressiva substanser eller droger, de flesta av dem är olyckliga, osäkra på sig själva, missnöjda med sina jobb, olyckliga med sina familjer, oförmögna att hitta eller behålla sina andra halvor i relationer. Allt detta, naturligtvis, visar sig inte! På ytan, ser otaliga västerländska män och kvinnor förtjusande ut!
Mod och oberoende sinnen blir systematiskt förtalade och förringade. Upproriska själar blir markerade som "oanställbara", nästan som vore de antisociala.
Feghet, undergivenhet och medelmåttighet - även bland religiösa indelningar? - främjas och marknadsförs av extremt komplexa och mångfacetterade system för propaganda, reklam, "kultur- och nöjesevenemang" och media.
I en helt enhetlig värld där även "kultur" och medier avtjänar imperiet och dess nyliberala affärsintressen, formas nya män och de nya kvinnor av intellektuell lera, som sedan läggs på massiva piedestaler: alla av dem långa och smala, alla artikulerande och högljutt reciterande klichéer, noga med att undvika de verkliga problemen, intensivt kommunicerande med varandra om någonting, samtidigt som de är chockerande okunniga om världen.
I stället för att uppmuntras att tänka självständigt, istället för att uppmanas att revolutionera sitt tänkande själv, är de människor som är bundna, hållna tillbaka av strama intellektuella tvångströjor. De är totala fångar i sin egna kognitiva formatering.
I stället för att ges mångfacetterad och mångkulturell kunskap och vidgande perspektiv, har elever och studenter tagit emot exakt beräknad dosering av intellektuellt gränssättande indoktrinering, väl testad under århundraden av imperialism och kolonialism. Vi är där vi är. Vid det här laget, vet Anglozionistimperiet mycket väl hur man manipulerar människors sinnen. De som våldtas tvingas att tro att detta görs av kärlek till dem. De urskillningslöst rånade får lära sig att berömma kolonialmakterna för att bygga sina administrativa byggnader och järnvägar och människor "hemma" instrueras att inte känna någon skam för sin historia och nutid.
I många länder finns det ingen anledning att ens lämna hemmet. Anglozionistisk hjärntvätt är lätt tillgänglig genom otaliga privata kristna och "internationella" skolor, genom kyrkor, "kulturinstitutioner", och naturligtvis genom "underhållning".
Även sådana länder som Kina som kan räkna sig som mycket större och äldre kulturer än i väst, är nu fruktansvärt påverkade av sina egna söner och döttrar som har programmerats till att tro på storheten i den västerländska civilisationen. De var antingen indoktrinerade vid Anglozionistiska "pedagogiska" anläggningar utomlands eller av arméerna av västerländska "utbildare", "lärda" och predikanter som är alltmer upptagna med att resa och sprida sitt giftiga demoraliserande evangelium över hela världen.
Miljontals utlänningar är villiga att ställa upp för denna lobotomi också. De som kommer från de koloniserade och förstörda länderna är ofta de mest angelägna. Barn i eliten är glada över att få en stämpel av godkännande från Anglozionistimperiet, att de skall medverka till att forma, till att blandas med massorna i Europa eller Nordamerika. Efter "examen" och när vederbörande återvänder "hem", kan de hänga sina diplom på väggarna, lägga till titlar på sina visitkort, öka sina intäkter, och kräva respekt för sitt västerländska sätt och deras intellektuella samarbete med Anglozionistriket. Då många av dem får uppdraget att råna och ytterligare indoktrinera sina landsmän, på uppdrag av Anglozionistimperiet.
De flesta av medborgarna i andra länder är nu även villiga att betala för dessa "pedagogiska" och propagandistiska hjärnoperationer från sin egen (eller sin familjs) ficka; de är angelägna om att komma ner i djupa skulder för att bli ordentligt programmerade och indoktrinerade. Flera år senare, när allt är över och ingenting finns kvar av deras individualitet, kommer deras mentala kistor - boxar - att svälla av stolthet, och de börjar ofta gråta när de får ett stämplat papper, som i själva verket betyder bara en sak: "Godkänd, accepterad och certifierad - redo att tjäna och användas av Anglozionistimperiet och dess fascistiska regim ". Att vara en demokratiutvecklingens förkämpe, helst med bistånd av artillerigranater.
Människor erbjuder sina böjda huvuden till en komplex och utdragen behandling av kognitiv formatering. I utbyte mot stansade bitar av papper kallad utbildning - förlorar män och kvinnor, för evigt, sin förmåga att tänka självständigt, att analysera och se världen med sina egna individuella uppsättningar ögon. Som belöning för sin undergivenhet, kommer att deras chanser att få prestigefyllda positioner i regimens elit företag, akademiska och andra instanser, att dramatiskt öka.
Den extrema grad av efterlevnad av de flesta män och kvinnor som lever i våra samhällen gör gamla böcker som "Fahrenheit 451" och "1984" endast måttligt störande. Vår verklighet "2015" är mycket mer psykedelisk, bisarr och skrämmande ... liksom skamlig!
Kan någon diktator önska sig mer? Nästan hela befolkningen i Anglozionistimperiet tänker nu på samma sätt!
Befolkningen är "utbildad" i skolorna och universiteten är bemannade med undergivna och fega lärare och professorer. Därifrån hörs minsann inga röster i protest, men vi befinner oss ovillkorligen där vi är.
Befolkningen är "informerad" av hundratusentals servila journalister och "analytiker". Det finns nästan ingen avvikelse från den officiella berättelsen.
Grattis,Anglozionistimperiet! Ni har lyckats där andra försökte men misslyckades. Ni har uppnått en nästan absolut lydnad och disciplin, ett totalt kryperi och syltryggighet, bara Sverige svenska krusbär har.
Och mer än så, nämligen att de flesta av de människor faktiskt tror att de är fria, att de har kontroll. De tror att de kan välja, att de kan avgöra. De är dessutom fullt övertygade om att deras tid innebär den största civilisation som någonsin byggts på jorden!
Tiotals miljoner människor ställer upp frivilligt och ber om att få bli "utbildade", och så småningom att få en av de officiella imperiella graderna. De vill bli accepterade, certifieras och få beröm av de styrande. De är så rädda för sig själva.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram