Peggat för drivern

2015-08-24

Mikael Bäckmans foto.

Av Mikael Bäckman

Jag har bara en sak att säga (egentligen många saker...) - Om ni inte Ser det som sker i vår omvärld, kom då inte imorgon och säg att jag inte visste, eller tog det på något större allvar...

För nu är det hög tid att växla upp det allmänna medvetet medvetande tillväxten. Föööööööör...

Om ingen tar tag i sig själv, hur skall du då få andra att ändra sig till något bättre för vårt gemensamma samhälle?

Man behöver väl ändå inte framstå som någon geni för att se att världen vi nu står/faller- i, håller på och rasar ihop på en eller flera grunder och orsakande händelser Se att det vi har åstadkommit idag är vad vi har varit medverkande till som individer, folk-stam, samhälle, människor - livs-organismer som har enbart kunnat påverka sig själv.

För alla liv på denna jord kan bara utgå/påverka sig själva, det är inte ex-et, grannen, kompisen, läraren, arbetsgivaren, föräldern (i viss mån efter vuxen ålder) som har makten att påverka dig som människa om beslut - som utgör grunden för alla gärningar, ageranden, beslut som tas på dig som människa.

Du sitter på makt, all makt, men i den stund som detta skrivs så vill media, politiker, rådgivare, konsulter, PT, mäklare, lärare - utbildare - banktjänsteman: Ge dig klara direktiv och en given tillrättavisning om att du enbart har två val:

1: Antingen följer du de råd som anges av mig, eller så får du ta hjälp av någon annan. (som har samma budskap...)

2: Eller så tar du hjälp av dig själv, och ifrågasätter de råd som ges ut av de ovannämnda "rådgivare" och erlägger ett motsvar som lyder
:Om du vore i min sits, skulle du då ge mig de råd som du förespråkar att alla människor skall konkurrera med varandra och den som sist blir kvar på planeten jorden får tillgång till alla resurser, genom att alla andra är utkonkurrerade av systemet genom att alla andra är eliminerade och ligger i kistor eller kremerade på ett eller annat sätt.

Om detta är målsättningen för systemet bevarande, vore det inte enklare att ta död på alla i sin omgivning.

Och inte nog med det, om Sionistdemokraterna, mer känt som SD med Jimmy tandlös som ledare - så vore det väl enklare att arrestera alla invandrare genom att SD tycks tycka att alla som kommer från sionist bombade ställen var gasledning och naturresursflöden är ett avgörande kapitel för att upprätthålla de petrodollarhegemonin som styrs via FED/BIS/IMF för att öka den expansion som krävs för att likviditetsförsörjningen inte skall åka på torsk av räntegurun "ackumulatorn" tillväxten i bankernas balanser!

Nu är det söndag, och imorgon är det måndag - mer känt som hole in one dagen.

Vi antar att Sköna dollar, kyskhetsbälte har du fått av Roosevelte. När du faller blir det tammephan lite gullregn över stan.

Mikael Bäckmans foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram