Nästa rörelse i tiden

2015-07-26

Carl Norbergs foto.

Att ta nästa steg, det som kommer att rensa bort spindelväv och rök är viktigt. Låt inte informationsöverflödet och intrigerna i den mörka agendan immobilisera dig och skaffa dig ett mål i stället och bli en förändringsagent. Det finns gott om uppgifter för alla och envar att göra.

Förena i vanlig orsak och verkan är också oerhört behörighetsgrundande för ökad medveten medvetenhet. Så många av oss har gjort så och det är ganska härligt med hjälp av internet som har fungerat som en sådan fantastisk katalysator för vår uppvaknande tidsålder. Vi möter nya vänner som trafikerar samma väg, upptäcker den underbara verkligheten tillsammans och ser vad mer av verkligheten som sann information och kommunikation kan åstadkomma för att stärka och uppmuntra mänskligheten.

Men det är också dags att komma ut från "bakom skärmen" livsstilen och mötas upp. Den mänskliga kontakten har försummats i hög grad samtidigt som vi bevittnar epidemiska proportioner med sociala medier och bärbara enheter som helt stör ut normala människa till människa interaktioner.

Den mänskliga kontakten har dock inte enbart försummats i detta, eftersom underbara sammankomster, meningsutbyten och gemenskap i åtgärdshändelser har skapats över hela jorden. Men det måste vara mycket mer. Miljoner människor letar efter nästa steg och det är dags att vi tar det och hjälper andra att göra detsamma.

Men det är upp till var och en av oss att göra vad vi kan, vi kan bara påverka oss själva.

Låt oss ta detta till nästa nivå, på alla sätt vi kan. Aktivering botar personliga problem genom att fokusera vår energi på det som verkligen betyder något för det större goda för alla. Vår personliga lycka följer lätt på detta utan att ens titta på det.

Som jag brukar säga, kan rodret (styra ditt livs mening och riktning) inte verka styrande förrän båten är i rörelse.

När vi tar initiativ för att möta andra människor i en situation sätter det oss under belastning. Medan spelplanen tydligt manipuleras så har vi ofta krav på oss att verka inom vissa gränser, så vi måste anstränga oss själva för att delta i världar som inspirerar och ge oss utveckling så mycket som möjligt.

Detta görs genom att hjälpa andra och vara proaktiv i informations- och gemenskapsåtgärds arenor. De som är mindre strävande efter medvetet medvetande i deras sinnen är ofta de som inte är aktiva på något sätt för att hjälpa till att avslöja verkligheten i vår situation eller aktivt främja kraften i det medvetna medvetande som är tillgängligt för alla, och minst av allt sändande eller delta i detta i sina lokalsamhällen. Åtminstone till en tillräcklig grad.

Som så många kloka lärare och exempel har sagt, att göra andra lyckliga och dela vårdande ord och gärningar bringar lycka tillbaka. Det är kärlekens lag.

Jag vet att det är lätt att säga, och vi har alla våra stunder när det kommer ner till oss själva, men vi kan inte stanna kvar och vältra sig i vår egen egomaniska självömkan och bli ytterligare överväldigade av fördämningen av lägre medvetande som är inrotat i planeten vid denna tidpunkt. Vi måste hela tiden inse att detta är ett handikappande och medvetet utvecklingsförstörande skådespel av världshändelser och medföljande rädsla och hopplöshet som propaganda i en störtflod som är utformad för att göra just detta.

Vi är i ett krig, och våra vapen är vår medvetenhet, inte bara för vår personliga överlevnad och för spridning av den sanning som bättre beskriver verkligheten, utan även den som tillåter oss att bli utrustade mer fullständigt med de gåvor och förmågor vi har inneboende i oss som individer, men har inte fullt utvecklade ännu. Vad krävs i dessa alltmer utmanande tider är att vi utvecklar oss själva.

Så många av oss har vaknat upp till verkligheten i de stora oändliga resurser som finns till vårt förfogande. Det är dags att utnyttja dem och upptäcka hur man kan använda denna outnyttjade kapacitet i denna korsningen av tidsåldrar. Det är helt klart en del av vår vidare utveckling och något vi alla har en känsla av och inom oss vet finns rätt under våra fingertoppar. Jag har visserligen inte några genvägar för att hitta dessa, men de är delade i vår uppkoppling och finns samtidigt till för var och en av oss som individer. Så för att utnyttja dessa enorma resurser till vårt förfogande vid denna tidpunkt är det viktigt, vare sig det gäller helande teknik, psykiska funktioner eller bara manifesterar mer fullständigt belysande av monetärmekanik gäller: att vi inte glömmer vår egen del av helheten.

När du simmar du kan inte bara sluta. Kanske kan du flyta på ett tag men till slut måste du bege dig vart du ska och komma tillbaka till terra firma för att vila upp dig. Men när vi ger oss ut på havet av förändring, går det vare sig att simma eller färdas med båt, det finns arbete att göra för att hålla saker flytande och röra sig i rätt riktning.

Det kanske låter underligt men det är den verklighet som gäller i kampen, vi måste förändra oss själva, vi behöver detta för att få ett grepp om nya och mer medvetna sätt. Detta är en mycket omvälvande tid med en hel del som kommer på oss själva. Frestelsen att släppa och ge efter i förtvivlan är stark när striden rasar på i det till synes oändliga, men dessa ökningar kommer alltid passera och vi finner andrum i intervall från stormen så småningom. Vi har alla upplevt detta.

Att vara medveten om att "vad vi visste i ljuset verkligheten inte ska glömmas bort i mörkret" är avgörande under dessa episoder. En av de enklaste lösningarna är att helt enkelt dra ut den information som är smärtsam för dig vid behov och bearbeta den i så små delar att dessa kan hanteras känslomässigt.

Detta är inte en tid för att ge upp, vad vi än gör. Vi måste möta denna mörka hydra av för - ledning och inte dra oss tillbaka in i en bunker av inskränkt mentalitet, utan istället värna kloka personliga lösningar som verkar säkert för utvecklingen av det medvetna medvetandet. Jag håller med om det är uselt "där ute" och det blir vi alla nedstämda av ibland, men vi kan ju inte stanna där. Ju längre vi gör det desto mer omsluter och demoraliserar det oss.

Störtfloder av störande information som kommer till oss oavbrutet, från massövervakning och där artificiell intelligens bidrar till allt från härskandet av psykopater till vår medvetet försämrade miljö och inkräktande polisstat, det är verkligen inte vackert på den nivån.

Men trots allt detta, att vara medveten om vad som händer kan inte få betyda att fastna i det negativa. Det är vårt eget val att välja hur vi uppfattar vår omgivning samt hur vi tillbringar vår tid och vad vi fäster vår energi och uppmärksamhet på.

Efterhand som världsförhållandena fortsätter att närma sig vår komfortzon, är det helt enkelt nödvändigt att förbli vaksamma, men vi måste se igenom och förbi spelmatrisen liksom att praktiskt hantera följderna av dessa sociala, ekonomiska och geofysiska intriger som utkämpas på mänskligheten.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram