En strimma hopp

2015-07-21

Carl Norbergs foto.
Det är väl ganska klart numera att det kommer att bli värre innan det blir bättre, om inte annat så för att människor skall reagera. Även om den nuvarande värld vi står inför, är bara en ögonblicksbild i evigheten, så kan detta inte minimeras eller ignoreras längre.

Alltför många krafter är i händerna på vansinnet för att de inte ska komma att användas till viss del. Vi ser detta i utrullningen av den politiska dagordningen med allt från terroriststämpling, pengar, bioteknik och geologiska program, för att bara nämna några. Att för dessa despotiska krafter inte försöka utnyttja dessa så ofta totalt vansinniga program, varav de flesta redan är i processen efter årtionden av förberedelser, vore naturligtvis kontraproduktivt intuitivt, eller omvänt naivt av oss att tro, så mardrömmen om de nuvarande samt kommande effekterna kanabsolut komma att bli nog så påtaglig.

Det är en form av massa med fart och den är mycket svår att stoppa helt. Vi kan avslöja vad som händer och hjälpa människor att förbereda sig såväl som tala om och bekämpa detta så mycket som möjligt. Dock har denna megalomaniska mönsterbildning pågått med full effekt sedan mycket länge, medan mänskligheten har vaggats till sömns och har blivit distraherad från att se sin avsedda kontroll och uppenbara våld och dödsfixering för att tillfredsställa sina parasiter.

En grundläggande sanning som många är obekväma med, men vad som bara är så sant som det är, man måste se fienden i beteendet för vilka de är inneboende i för att veta hur man avslöjar, motstår och besegrar dem.

Vi lever i den kanske mest spännande och utmanande tiden i historien. Accelerationen av information från alla håll fortsätter att strömma in i den andliga och uppvaknande delen av oss - det allmänna medvetna medvetandet växer. Denna kollision mellan världar pågår och kulmen på många nivåer är väl så oundviklig nu och därför också utan tvekan redan över oss.

Att mänskligheten står inför en psykopatisk andligt efterbliven driven agenda är uppenbart, och så har det ju varit under en lång tid. Denna utveckling av teknik ovanpå dessa snabbt stigande toppar av information ger ett crescendo av nya tankmönster som i sin tur ger nya dimensioner till vår planet och vår existens. Den ultimata verktyget finns nu tillgängligt för att möta mörkt drivna krafter och vi tvingas att i allt högre grad ta itu med dem på en daglig basis efterhand som de försöker styra mot sitt totalitära mål av mardröm.

Denna massiva programplan är inte någonting som kan avfärdas som fråga ens i någons vildaste fantasi. Den bygger på mekaniken i det monetära finansiella systemet Alltför mycket har varit i arbete och i hemlighet konstruerats under alltför lång tid för att stoppa deras progression - helt. Några saker måste helt enkelt spelas ut ur de strategiskt operativa perspektiven, Så det blir rimligtvis naturkatastrofer och inbördeskrig.

Men det är dömt att misslyckas för alltid. Frågan är: kommer det att bli nu? Det är upp till oss.

God morgon

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram