Den 4:e Juli och festen kan börja

2015-07-04

Så var det då den 4.e Juli och insatserna för att upprätthålla polariseringsskapande destabilisering måste givetvis öka i takt med att de tidigare kontrollverktygen tappar sin verkningsgrad om strukturen skall vidmakthålla sin position. De närmsta dygnen är nu signifikanta för den så bekanta versraden om att - festmissiv är här med farlig dramatik, här skall spelas lyxrevy man är väl rik.

Så därför mer färgrikedom till teatern som inte osannolikt kommer att bli både fyrverkerität och globalt utspridd:

Flera raketer har slagit ner i Israel, från - en av CIA och Mossadregisserad - ISIS-ansluten grupp i Egyptens Sinai, som hävdar ansvar. Det fanns inga offer. Några ser övergreppet som en uppföljning till angreppet den 1 juli, Sinai provinsgruppens största insats mot egyptiska styrkor i år.

Gruppen släppte ett uttalande genom sina Twitter anhängare som påstår sig ha skickat tre Grad missiler - som naturligtvis inte alls Willy Wonka har organiserat fram - i riktning mot "det ockuperade Palestina." Äktheten av uttalandet har inte verifierats.

Several rockets have struck Israel, with an ISIS-affiliated group in Egypt’s Sinai claiming responsibility. There were no casualties. Some view the assault as a follow-up to July...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram