Landsförrädare

2015-06-25

Ur perspektivet av upprätthållandet av narcodollarfunktionen och att kriget mot terrorismen regisserades, arrangerades och finansierades via underrättelsekollektivet och de reguljära militära insatserna som alltid får utgöra rena opinionsbildningsmässiga slaktoffer, så kommer då detta som en överraskning för vem?

Tjaaaee, snart ingen alls? Ja, utom en och annan svensk då förstås!

Du har en invaderande makt, USA, som erövrar ett land, Afghanistan. Sedan, efter att ha besegrat landet och avsatt den talibanstödda regeringen, medan dess styrkor fortfarande upptar landet (Afghanistan), och när landet fortfarande har makten, vid en tidpunkt då landet är fullt av fienderebeller angelägna om att döda styrkorna från den erövrande makten, då avstår den erövrande makten kontroll och informationsövertaget över de inhemska krafterna som erövrande makt, helt enkelt litar blint på att det inte blir några säkerhetsöverträdelser från de inhemska krafterna.

Det är vad USA gjorde -. Dåraktigt frånhänd kontroll och tillgång till topphemlig information till den afghanska regeringen "(. Sid 261)

Problemet i allt detta är att USA anföll landet och hävdade att det låg bakom 9/11 attackerna och i hjärtat av dessa attacker fanns islam . Vi vet nu att den nuvarande Karzais regering, tillsammans med Obama-administrationen ville bli vänner och att de välkomnar talibanerna som en del av den nya regeringen. Ser någon denna insats mot amerikanerna som inte bara udda, utan förrädisk? Dessutom, inte bara riskerar livet på USA: s soldater i främmande länder och är denna överföring av makt stridig mot grundlagen, vilket gör befälhavaren skyldig till ännu en i osmaklig moralisk förseelse?

Read more at

Extortion 17 Bombshell: America’s Special Forces are Under Command of Foreign Entities
SONSOFLIBERTYMEDIA.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram