Barry till farsa på semester i Europa (G7)

2015-06-08

Carl Norbergs foto.

Tidigare idag,samlades Barack Obama, tillsammans med 6 av världens mäktigaste ledare (men absolut inte Vladimir Putin) i den bayerska staden Krun där de kommer att under de kommande två dagarna vräka sig på lyxiga Scholss Elmau för det senaste G-7 mötet, som täcker en dagordning för att hantera klimatförändringar, global extremism, och naturligtvis lösa Ukraina krisen (med eller utan instruktioner från George Soros om hur man ska gå tillväga).

Allvarliga grejer.

Obama beslutade sig dock för att hålla det "folkligt" och den lama ankan till president, började därför med den riktning som världen går, och uppvisade en klar parallell direkt från ett Päron till farsa på semester i Europa.

Framtagen av Tysklands förbundskansler Angela Merkel, talade Obama varmt till en skara män i fjäderplymade gröna hattar och kvinnor i korsettförsedda "dirndl" klänningar i den vykortslika byn Krün , vid foten av snöfläckiga alpina berg.

"Gruess Gott!" började Obama, som bokstavligen kan översättas med
"hälsningar från gud", men som är den typiska bayerska hälsning i stället för
"god dag."

"Jag måste erkänna att jag glömde att ta med mina lederhosen, men jag ska se om jag kan köpa några medan jag är här , " berättade en leende Obama för lokalbefolkningen som svingade öl och mumsade på" weisswurst "eller traditionell bayersk korv och kringlor.

Den amerikanska presidenten, som alltså är i Bayern för ett toppmöte i (G7) industriländerna, sade att han hade hoppats att mötets värd Merkel skulle sammanfalla med Münchens årliga Oktoberfestival, som en hyllning till öl.

"Men å andra sidan så finns det aldrig en dålig dag för en öl och en weisswurst, och jag kan inte tänka mig en bättre plats att komma till för att fira varaktig vänskap mellan det tyska och amerikanska folket", tillade han.

Han satt senare ner med Merkel och lokalbefolkningen i bayerska klänningar för att ta prov på öl och sa till reportrarna: ". Det var en mycket bra öl som jag önskar att jag bodde i."

De tyska Skattebetalarnas Federation tror toppmötet kan kosta landet € 360 miljoner euro, tre gånger den officiella siffran på € till 130 Mkr. Vilket är också är mer än den förra grekiska utbetalningen till IMF som landet kunde inte göra, vilket driver landet över kanten och bara dagar ifrån en fullt ut suverän konkurs.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram