Udda kommer att bli jämnt

2015-06-01

....och har man sett, Krisströms Advokatbyrå - "Rysshuset" på Lidingö - finns då alltså indirekt med på listan över de Anglozionistpaladiner som Kreml anser utgör en fara för det allmännas bästa i Ryssland. Nu kan vi därför garantera att den Svenska Anglozionistiska statsförvaltningen börjar att bli stressad, för om man vill göra affärer med exempelvis Ryssland, Kina eller Indien framgent, så kommer inte att ha kontakt med individer på denna lista att anses utgöra ett plus i något som helst sammanhang.

Vi kan därför med visshet se fram emot att listan kommer att expandera och att individer som den forne utrikesministern och Jan Eliasson samt ett antal mer givna personer, sarkastiskt har utelämnats som en gest av ren underförstådd artighet.

Sveriges befolkning borde kanske börja fundera på detta med att lämna ut egna medborgare som har begått brott mot andra länder och vad detta egentligen kan komma att få för konsekvenser.

Inte minst kan detta ses ur perspektivet av att ha medverkat till att destabilisera andra länder för att skapa möjligheter till koncessioner för naturresurser samtidigt som införandet av militära internationella interventioner - Lundin Mining, Lundin Oil, African Oil, Mineral Invest, African Oil Wking Mineral och så vidare, för att då alltså inte heller bara tala om de förtjänstfulla, ur hemmaperspektivet, destabiliserande migrationsrörelser som så värdefullt skapas - som är nödvändiga för att kunna öka den offentliga konsumtionen genom den ökade skuldsättning, vilken måste till för att kunna möta det växande likviditetskravet från den ackumulerade räntekostnadstillväxten - i vårt skuldmättade enskilt kontrollerade kreditbaserade system som befinner sig i stagflation.

Det kommer att finnas många länder med tiden i kön till den svenska utlämningstjänsten.

http://www.di.se/…/har-ar-svenskarna-som-svartlistas-av-ry…/

Finska Yle har publicerat vad som uppges vara Rysslands svarta lista. Bland annat omnämns de moderata EU-parlamentarikerna Gunnar Hökmark och Anna Maria Corazza Bildt.
DI.SE

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram