Anglozionisthaverier - Krisrael

2015-06-01

De olika proxys som används av Anglozionisterna för att etablera de konfliktskapande händelser som skall leda till opinionsbildning som gör möjligt att komma med lösningar i form av internationella militära interventioner börjar bli allt svårare att dölja. Sveriges roll? Tjaaaeee, det ser allt mörkare ut för svenskt vidkommande med en befolkning som vägrar erkänna sig fullkomligt grundlurade av sin egen riksdag och regering.

Israelisk-tillverkade vapen, tillsammans med planer för byggandet av en ny amerikansk militärbas i strategiskt Bab al-Mandeb Sundet, har upptäckts i den saudiska (Fiender till Israel - alltså inte!) ambassaden i Jemens huvudstad, enligt den iranska nyhetsbyrån Fars.

Denna Fars Rapport citerar källor bland Houthirebeller som kämpar mot styrkor lojala till Jemens flyktige president Abd Rabbuh Mansour Hadi och deras saudiska allierade. Det hävdar rebellerna körde bort cirka 40 saudiska vakter från ambassaden för att få tg i uppgifterna.

I ambassaden, upptäckte Houthierna en batch av vapen och ammunition som gjorts i Israel. Enligt Fars nyheter, har den saudiska regeringen bett Tel-Aviv för vapen för att leverera, vad rapporten kallar, till "terroristgrupper" och styrkor lojala till president Hadi.

...med andra ord, Zionato - Israel - Saudi alliansens dubbelspelande kommer alltmer i ljuset av verkligheten när det rullar dit som det lutar.

http://rt.com/news/263649-israel-weapons-sanaa-saudi/…

Israeli-made weapons, along with plans for the construction of a new US military base in strategic Bab al-Mandeb Strait, have been discovered in the Saudi embassy in...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram