Runt i ring och fattar ingenting

2015-05-29

Så om att intelligenta gangsters styr belästa busar för att kontrollera nyttiga idioter, där måttet på intelligens inte innehåller en emotionell dimension, som vore livet värt någonting utan känslor:

... Det är alla falska, alltihop, överallt, upp och ner, öst och väst. Filmerna, radio och staten, böckerna och TV - allt är bedrägligt; och stiftelser och universitet och forskare, de är alla falska; och chefer och finansiärerna ... och kommissarierna och Krushchevs och Mao Tze-volfram, de är lika falska; Det är allt bara ett spel; och det finns två faror i detta fantastiska spel: först, bedrägliga människor kommer att tro sina egna lögner, de kommer att tro på deras bedrägeri; och andra, under det hela, eftersom människor är i grunden bra, de kommer att inse att vi lever i lögner och folk får argare och argare och de riskerar att explodera.

Landskapet för politik är löjligt, fullständigt absurt. Ändå måste jag rapportera allt detta som allvarligt. Detta är belastningen på mig. Att jag måste vara seriös, och jag måste uttömma själv försöker ta reda på vad som är sant och vad är bedrägeri och ändå, även efter det att jag vet, jag måste ta dem både allvar och skriva av dem båda som om jag inte visste de verkliga distinktionerna mellan dem.

https://firstlook.org/…/legendary-journalist-private-fraud…/

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram