Hitlary går igen

2015-05-21

Så vi repeterar lite med avseende på Hitlarygate och att "dessa Judicial Watchdokument är häpnadsväckande". Inte undra på att det amerikanska folket var tvungna att lämna in ännu fler FOIA stämningar och vänta i över två år på dem för att ens diarierföras.

Om det amerikanska folket hade vetat sanningen - att Barack Obama, Hillary Clinton och andra ledande förvaltningstjänstemän visste om att Benghazi attacken var en al-Qaida terroristattack från get2go - och ändå har ljugit och täckte upp detta faktum - Kunde Mitt Romney kanske mycket väl ha varit president . Och varför skulle Obama-administrationen att fortsätta att stödja det muslimska brödraskapet även efter den visste att den var knuten till Benghaziterroristattacken och al-Qaida?

Dessa dokument visar också sambandet mellan kollapsen i Libyen och ISIS kriget - och bekräftar att USA visste anmärkningsvärda detaljer om överföring av vapen från Benghazi till syriska jihadister ", säger Tom Fitton, Judicial Watch president. " Dessa dokument visar att Benghazigates mörkläggning har fortsatt i flera år och är bara möjlig att reda ut genom våra oberoende stämningar. Denna del av Benghazi skandalen fick nu bara till det en hel del värre för Barack Obama och Hillary Clinton.

http://freedomslighthouse.net/…/report-newly-obtained-docu…/

Covering Politics, History, and Culture in the Greatest Nation on Earth .
FREEDOMSLIGHTHOUSE.NET|AV FREEDOM'S LIGHTHOUSE

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram