Anti anti

2015-02-01

KWN-Roberts-III-1292015

Skall vi gissa på en kommande opinionsbildningsmässig storoffensiv från Anglozionisterna mot "anti - semiter" i allmänhet och gissningsvis mig i synnerhet enligt den mekaniskt funktionsmässiga defintionen att en "anti - semit" är någon som Anglozionisterna hatar och som därför åsätts detta epitet för att marginaliseras göras karaktärsmord på?

Men vi som fortfarande inte riktigt inser var vi har uttryckt oss emot semiter, flinar naturligtvis lit förtjust åt möjligheten att få klart för oss hur innebörden av olika begrepp rent språkligt egentligen ser ut i förhållande till hur de används i rena propagandasyften. Vidare är vi naturligtvis närmast obegränsat intresserade av att få reda på var någon rent faktiskt har förnekat andra rätten att tro på sagor om stora träbåtar med snälla myrslokar och misslyckad navigering?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram