Med rätt att döda?

2015-01-17

Givetvis, som en ren reflex på människosynen i förhållande till andra så kommer då reaktionen till förvåning för ingen alls, men varför då inte låta judar döda andra människor godtyckligt på en gång, så slipper vi ju en massa utdragna processer och diskussioner om nödvärnsrätt?

Den största judiska föreningen i EU har uppmanat lagstiftarna i Bryssel att låta judiska folket bär vapen "för grundläggande skydd för sina samhällen" i efterdyningarna av Paris skottlossning.

Vi andra undrar alltså stilla om vi kunde få vara med i deras samhällen på lika villkor..

En delegation från Europeiska judiska kongressen (EJC) talade till EU: s utrikespolitiska chef Federica Mogherini på onsdagen och uppmanade Bryssel ftill att skapa ett pan-europeiskt organ för att bekämpa antisemitism.

"Nu mer än någonsin behöver EU skapa en position och organisation specifikt inriktad mot att finna hållbara lösningar för antisemitism och andra former av rasism", säger EJC presidenten Dr Moshe Kantor.

Kantor tillade att det "åligger Europeiska unionen att snarast bekämpa antisemitism som en av sina högsta prioriteringar eftersom detta är ett hat som överskrider gränser och kan inte hanteras av någon enskild nation på egen hand."

Svamlet är fullkomligt bedrövligt med andra ord och vi måste bara ställa frågan, är det verkligen meningen att detta skall tas på allvar?

http://rt.com/news/223191-eu-jews-letter-guns/…

The biggest Jewish association in the EU has called on lawmakers in Brussels to let Jewish people carry guns “for the essential protection of their communities” in the...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram