När rädslan tar över

2015-01-15

Flipping-the-Script_html_226abc2c-e1420945656642-720x340-587x277

Av Marcus Ljunggren

Vad kan vara värre än att inse sina egna fel och brister, eller att man blir bedragen! Vad driver oss in i det mörker av självförnekelse och destruktiva beteende som kommer därtill, om inte rädsla!

Den största rädslan att övervinna i hela ditt liv, är rädslan för vad andra skall tycka och tänka om dig, och den näst värsta är att lämna flockens (a.k.a kognitivt programmerade massans) trygga värme och beskydd, för att se vad som faktiskt kan finnas bortom horisonten! Detta är skrämmande för vem som helst! Tro mig, jag vet! Men ändå är detta enda sättet att bryta sig loss från flockmentaliteten som numera råder i hela västvärlden, om du vill ha möjlighet att utveckla dig själv emotionellt, och få en bättre förståelse för världen du lever i!

Då vi under lång tid indoktrinerats till att bekvämt luta oss tillbaka i Tv-(ättmaskins)-soffan, och låtit oss matas med vad vi skall tycka, känna och se ut! Samtidigt som vi låtit våra folkvalda sköta det, som vi av vår omutbara och mycket objektiva media övertygat om oss att de gör bäst! Att föra vår talan mot resten av världen och sköta landet! Så känns tanken otrolig, när någon påstår att deras korrekta jobbtitel, snarare skulle vara skådespelare än politiker! Men trots detta otroliga uttalande, är detta sanningen!

Våra politiker (mot ordentlig betalning såklart) tar manus och regi från Brussel som i sin tur tar sina orders från IMF, och ja jag menar det bokstavligen talat! De får agendan, hur man säljer in det till den intet ont anande befolkningen så att det låter bra, och hur missnöje skall hanteras! Demokrati, frihet, terrorister, Ryssland, homosexuell, ISIS, invandrare, anti-semitism och muslim, är ord som är i ropet för att få folk att känslomässigt reagera, i syfte att lättare att styra/manipulera oss i önskvärd riktning!

Ingenting, precis ingenting, sker inom politik utan att det är planerat så!!!!!

Allt från att förutse missnöje över invandringen, vars främsta syfte är att hålla igång en evigt växande skuldbubbla, till att låta något så självklart som jämställdhet, kuppas av ett extremt parti som F!. Ingen kan väl i sitt rätta sinne inbilla sig att politik planeras för 4 år framöver?!? Och om du tillhör dem! Då är det dags att börja fundera på om detta verkligen är rimligt!

Om du når insikt och inser sanningen i detta jag skriver, då är det ok att känna sig lite obehaglig till mods, och det är även ok att må lite dåligt, då det inte är någon vacker värld man vaknar upp i när man väl kommer dit! Åter igen, jag vet! Och precis här väljer de flesta att snabbt glömma bort, tänka att det bara är en konspirationsteori, att det hemska faktiskt inte händer! Men ändå är det exakt här man tar ett beslut, som kan förändra både dig själv och världen omkring dig, om du bara finner modet att bryta dig loss från ditt ego!

Förändring är på väg vare sig man väljer att ignorera verkligheten eller ej!... Men och om bara tillräckligt många vågar öppna ögonen, behöver denna inte vara till det sämre!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram