NY mörkret sprider sig

2014-12-16

New-York-Dark-Clouds-Clean

Den 16 september, 1992 kommer att gå till den Engelska historien i vanära som dagen då ett finanspolitiskt ingripande misslyckades och den brittiska regeringen förlorade kontrollen. I slutet av den Svarta onsdagen hade George Soros gjort en miljard dollar och det brittiska finansministeriet, Bank of England hade blåst skattebetalarnas pengar på ett sätt som aldrig tidigare skådats.

I Sverige var det lite senare lustigt nog, men lite senare, just högst densamme "filantropiske" skojare, som var i farten för att bereda väg för finanskolonialismens utbredning och förstärkning, genom den fasta växelkursens avveckling, naturligtvis alltihop ett i väl inarbetat Anglozionistiskt samförstånd med den politiska adeln på marionetteatern, vilken gjorde ett minnesvärt och storstilat scenframträdande när de fullkomligt "plikttroget" men givetvis funktionsmässigt betydelselöst, höjde räntan till 500%. Det Svenska, mycket upplysta och medvetna, folket drog en djup suck av lättnad i sitt väletablerade Stockholmssyndrom, över att få fortsätta att bli alltmer skuldsatta - a.k.a bli rikare. Herregud, idag är ju ett par miljoner i lån ingenting, tänk bara på vilka övervärden det trots allt finns i ett boende..

Nu har dock teatern återigen kommit till Ryssland, så vi drar oss till minnes 1917 storstilade föreställning och anar så smått nu kommer vi möjligen därför också att få se det verkliga bakomliggande värdet på många olika uppgivna politiska syften. Vi undrar därför bara artigt försynt om inte "provkörningen" av det parallella RUSWIFT och motsvarande Iban - som började i går - möjligen kan ha en roll i detta "drama"

Ja, och vi behöver väl inte gissa om Open Society filantropen - Anglozionistpaladinen - Regnbågsrörelsefinansiären - Expofinansiären - George Soros är inblandad eller inte?

Ironiskt nog, den senaste tidens kollaps i rubel är betydligt sämre än kollapsen i pundet på tiden ..så det tolkar vi nog som ett tecken i tiden.

Den 16 september, 1992 kommer att gå till den Engelska historien i vanära som dagen då ett finanspolitiskt ingripande misslyckades och den brittiska regeringen förlorade kontrollen. I slutet av den Svarta onsdagen hade George Soros gjort en miljard dollar och det brittiska finansministeriet, Bank of England hade blåst skattebetalarnas pengar på ett sätt som aldrig tidigare skådats. I Sverige var det lite senare lustigt nog, men lite senare, just högst densamme "filantropiske" skojare, som var i farten för att bereda väg för finanskolonialismens utbredning och förstärkning, genom den fasta växelkursens avveckling, naturligtvis alltihop ett i väl inarbetat Anglozionistiskt samförstånd med den politiska adeln på marionetteatern, vilken gjorde ett minnesvärt och storstilat scenframträdande när de fullkomligt "plikttroget" men givetvis funktionsmässigt betydelselöst, höjde räntan till 500%. Det Svenska, mycket upplysta och medvetna, folket drog en djup suck av lättnad i sitt väletablerade Stockholmssyndrom, över att få fortsätta att bli alltmer skuldsatta - a.k.a bli rikare. Herregud, idag är ju ett par miljoner i lån ingenting, tänk bara på vilka övervärden det trots allt finns i ett boende.. Nu har dock teatern återigen kommit till Ryssland, så vi drar oss till minnes 1917 storstilade föreställning och anar så smått nu kommer vi möjligen därför också att få se det verkliga bakomliggande värdet på många olika uppgivna politiska syften. Vi undrar därför bara artigt försynt om inte "provkörningen" av det parallella RUSWIFT och motsvarande Iban - som började i går - möjligen kan ha en roll i detta "drama"  Ja, och vi behöver väl inte gissa om Open Society filantropen - Anglozionistpaladinen  - Regnbågsrörelsefinansiären - Expofinansiären - George Soros är inblandad eller inte? Ironiskt nog, den senaste tidens kollaps i rubel är betydligt sämre än kollapsen i pundet på tiden ..så det tolkar vi nog som ett tecken i tiden. God morgon

Så med bäring på rök, speglar och elfenbenstornens svartkonst för upprätthållande av de allmänna illusionerna - i detta mer känt som den Ryska centralbankens försvar av växelkursen på Rubeln, gårdagens höjning till 17 %, drar vi oss till minnes att utbudet på FX - marknaden, en marknad som är större än både obligationsmarknaden och aktiemarknaden på jorden, faktiskt är beroende av kreditbildningen i bankerna. Detta eftersom den cirkulerande penningmängden i en ekonomi består till övervägande del av bankernas krediter.

SÅ med avseende på den av Vladimir Putin uttryckta viljan att använda de verktyg man har till sitt förfogande - mer känt som den Kinesiska tjänsteexporten - för att hantera FX - handlarna, alltså de som manipulerar växelkurserna - a.k.a bankerna som skapar betalningsmedlen och sitter och chattar om hur säkerheterna genom valutaswappar skall arrangeras - så undrar vi om inte det kommer att bli ett mycket mer spännande geopolitiskt klimat nu? Vi ser fram emot att få se den sociala välfärdsutvecklingen för valutaspekulanter. Ingen nämnd och ingen glömd.

Den Kinesiska tjänsteexporten ser ut att stå inför ett tydligt uppsving i samband med att den dito uttryckta "verkliga betydelsen av lidande" kommer upp på den finansiella Anglozionisitiska geopolitiska scenen.

Goldmaniterna givetvis därför i saken:

- Beslutet avlägsnar tydligt osäkerheten över CBR strategi som enligt vår mening var en viktig drivkraft för den senaste tidens Rubelvolatilitet och är positiv därmed. Nyckeln kommer att vara, i vilken utsträckning marknaden tror att denna strategi är trovärdig med tanke på den sannolika inverkan den har på tillväxt och finansieringskostnaden för banksektorn.-

Vi gissar att suicidalfrekvensen bland bankirer visserligen kanske- möjligen - kommer att falla något inte minst på valutasidan, men att detta därför i sin tur kan resultera i en dramatiskt ökad olycksfrekvens?

20141215_GSRUB1_0
Anglozionisterna måste ställa till krig innan Ryssland hinner lämna Swift och IBAN, vilket annars kommer riskera att närmast helt rasera kontrollstrukturerna i västvärlden och därmed de ekonomiska funktionerna och  göra de politiska systemen värdelösa.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram