Vädret längs vägen

2014-12-17

Hi-Snow-Clean

Naturligtvis, alla som läser och följer utvecklingen skulle kunna förutspå kärnan i den globala interlikviditetskrisen som en till följd av kollapsen i olja och vet att detta nu kommer. När döden av Petrodollar inträder, en död som resulterat i upplösningen av marknadsvolymerna precis som det har varnats för, men som plötsligt, bara så plötsligt alla märker vad som tidigare förefaller ha varit helt osynligt.

Oavsett, vad alla ovanstående metoder om läsning gör gällande, så är att Ryssland har nu i bästa fall några veckor på sig att hitta en alternativ källa till kortfristig finansiering. En kommer från öst och den kan vara ganska stor.

Ruble discontinued

Frågan är, kommer Putin svälja sin stolthet och fortsätta med nästa logiska steg när som den eurasiska axeln inser att det dags att helt överge dollarn som har sin framtid långt förfluten bakom sig, och när nu endast åtgärder i materia och inte ord gäller och slår sig ihop med Kina i en ny monetär union, en som kombinerar Rubel och Yuan, och backas upp av Kinas guld och Rysslands naturresurser, så billigt som de kan vara nu för tillfället ... tills en eller flera av de största mellanöstra oljeexportörer upplever en stor och " oväntad " geopolitisk incident, en som skickar oljepriset skyhögt just tillbaka upp.

Allt detta givetvis medan Hollywoods förenta stater får drömma vidare om svunna tider och Amerikas storhet i de vitrioldoftande Anglozionistdimmorna.
Välkommen till det nya nya normala, där ingenting kommer att vara som vanligt. Eller allt kommer att vara som vanligt fast värre.
Mannen i relationen

Ur perspektivet av att få vara kvar och ha ett växande inflytande i den exploaterande Anglozionistiska bankhegemonins finansiella våld så har ju Ryssland därför uppenbarligen förlorat, mening: den Ryska viljan är uppenbarligen att bryta sig loss ur detta och ur det perspektivet så har uppenbarligen Ryssland vunnit, man har har förlorat ett slag som man aldrig kunde vinna för att istället kunna vinna ett krig. Man hade trots allt aldrig tänkt att invadera och ta makten i USA, oavsett vad svenska medier uttrycker om detta. Den gamla monopolära Anglozionisitiska maktstruktur som bygger på bankhegemonin faller nu isär.

Frasen den "perfekta stormen" är visserligen överanvänd, men kombinationen av en valutakollaps, en ekonomikollaps och realekonomiskt bestraffande räntor gör det träffande. Frågan är alltså nu hur Putin svarar. Om han mjuknar i sin linje över Ukraina, kommer västs chansning ha lönat sig och det blir uppdraget utfört. Men det finns moraliska och karaktärsfasta människor i Moskva som kommer att hävda att svaret på krisen borde vara en frigörelse av den Ryska ekonomin och en ökning av militär press på Ukraina. Om den ekonomiska våndan gör en "sårad" rysk björn mer krigförande, så kommer det att visa sig vara en ännu mer ihålig seger av Pyrrhuskaraktär för väst, och så kommer det att bli.

Varför gör då Ryssland som de gör? Ja, du får ursäkta mig för att jag återkommer till detta så ofta. Det är för att Ryssland är medvetet om att det västerländska - Anglozionistiska - valutafinansiella systemet står inför en kollaps- betingad av dess inneboende mekaniska funktion och natur - som kommer att övergå i en växande ekonomisk kollaps med social destabilisering och stort befolkningsmässigt lidande som en ovillkorlig konsekvens, Ryssland gör alltså som hon gör för att rädda sig själv och sin egen befolkning undan detta.

Den absoluta och fullständig förstörelse av den finansiella valutafinansiellakollapsen som kommer vår väg, kommer att först manifesteras inom tre områden: (1) stöld av pensionstillgångar, (2) stöld av tillgångar på bankkonton, och (3) falseflag (or) som distraktioner för att skymma stöld av tillgångar på bankkonton och pensionskonton.

De händelser som anges ovan kommer att anlända samtidigt och kommer att besöka det svenska folket som en tjuv om natten. Det kommer ingen verklig varning, bara en deklarerad bank - helgdag som ska deklareras på en fredag, eller ännu bättre dagen innan Julafton, sent på eftermiddagen för att minimera allmänhetens volatilitet genom att planera konstruktionen av händelsen när samhället går in i en helg och skall mysa framför TV - ättmaskinen, när ingenting kan rubba deras sinnesstämning.

Det blir inget tillkännagivande att dina pensionskonton har plundrats av bankirerna, det som kommer är att pensionärer helt enkelt inte kommer att få sin pension. Dina bankomatkort fungerar inte och livsmedelsbutiker kommer att börja känna i luften under helgen när vissa människor kommer att börja se dessa händelser för vad de är och börja panikköpa - bunkra och brist kommer att uppstå nästan över en natt.

De få och helt otillräckliga resurser för funktionernas upprätthållande, må vara hur orättfärdig som samhället än är, som samhället alltså förfogar över, kommer i bästa fall att ha placerats ut eller orienterats veckor före kollapsen, för att begränsa de upplopp som kommer att uppstå inuti städerna, därav övningarna i stadsmiljö på på senare tid, som givetvis upplever de mesta av oroligheterna beroende på att där finns de flest människor. Det finns inget SOS - alarm att ringa, så du kommer att vara på egen hand och alla andra på sina. Upploppen kommer att börja på allvar efterföljande tisdag eller onsdag efter nedstängningen av bankerna. Varför? Eftersom de flesta människor inte har förberett sig för vad som kommer och de är bara nio måltider ifrån livshotande svält. Inom 72 timmar efter ett påbörjande av oroligheter, så kommer många ur den personal som är anslutna till grundläggande tjänster för upprätthållande av samhällsfunktioner att gå från jobbet för att skydda sina familjer på 24/7 basis. Hur vet vi att detta är sant, titta bara på vad som hände i efterdyningarna av orkanen Katrina eller vid någon mer utdragen katastrof någonsin.

När bankerna initialt stängts, blir givetvis cyberterrorism ursäkten. Detta kommer att ge en ursäkt för att införa speciallagar. Terroristhändelser kommer att genomföras inom samma tidsram. Majoriteten av befolkningen, som är omedvetna, kommer att bli kognitivt formaterade - programmerade - så att Al-Qaida och ISIS kommer att få skulden. Detta för att hålla människor fokuserade och upptagna med fel saker.

Cheney-Torture

Alla nationer som fortfarande tillhör G20 kommer omedelbart införa lagstiftning som kommer att uppfylla ett nytt investeringsprogram. Detta nya program skapar ett helt nytt paradigm och uppsättning regler som innebär bankerna inte längre erkänner dina insättningar som pengar. Strukturell kapitalreform.

Stöld av folkets pengar har redan repeterats av de krafter som verkar i bankbranschen. Tillsynsmyndigheterna från USA och Storbritannien genomförde tillsammans ett krigsspel för att se hur de kommer att klara sig när nästa stora bank havererar.

USA:s finansminister Jacob Lew och Storbritanniens finansminister George Osborne, genomförde den 10 november 2014 en gemensam övning som simulerar hur de skulle stötta en stor bank (t.ex. Bank of America) med verksamhet i båda länderna som har dragit på sig problem. Också deltagande i "bankfallissemangsövningen" var Federal Reserve ordförande Janet Yellen och Bank of Englands guvernör Mark Carney , och cheferna för ett stort antal andra tillsynsmyndigheter, i ett möte anordnat av amerikanska Federal Deposit Insurance Corporation.

Det är därför G20 effektivt stal dina pengar förra månaden genom att förklara att ditt bankkonto inte innehöll pengar!

CheyNazi

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram