Konspirationsfakta

2014-11-25

9668536673_3b5224dbe4_b

En "konspirationsteori" är, a priori , en bra sak. Varför? Eftersom världen är full med konspirationer. Vad är en konspiration? Det är en hemlig plan utarbetad av en grupp människor. Tror någon av er med 16+ "intelligens" att det inte finns tusentals konspirationer som kläckts varje dag av tiotusentals professionella människor överallt? Det kallas för enskilt vinstmaximerande strategisk planering. Vet du inte att företag konspirerar också? Vad tycker du att antitrustlagarna handlar om, lagarna mot kartellbildning, konkurrensmyndigheten? Vet du att brottsbalken är också full av konspirationsbrott? varför? Så här är upplägget: Om du vill förstå vad som händer bakom rökridåerna innan du blir matad av Anglozionisternas medier och regeringstjänstemän, måste du spendera merparten av din tid på att titta på konspirationsteorier . Enkelt - om du avvisar konspirationsteorier är du blind . Punkt.

Jag ger inte ett dugg för min "trovärdighet" eller "trovärdigheten" av min blogg. Jag är inte handelsresande i "trovärdighet". "Trovärdighet" är en "argumentförstärkare ", ett felslut som beskriver bristen på sakligt betingade grunder - a.k.a det omvända retoriska karaktärsmordet, vilket förutsätter att något som kommer från" A "är trovärdig eftersom det kommer från just " A ". Detta är inte vad jag vill stå för jag vill att människor skall tänka själva. I samhället vill jag att alla ska vara kritiska mot allt och alla hela tiden - tänka själva - och att bara bedöma ett argument efter dess egna meriter (eller brist på sådana). Om imorgon, Carl Bildt eller Stefan Löfvén skulle skriva en bra artikel så skulle jag inte tveka att dela den med åtföljande kommentar. Inte för att jag stöder individen (jag bara instämma i vad vederbörande skriver!), utan för att främja en intelligent diskussion. Med andra ord, "trovärdighet" är något som bifogas ett argument, inte en person.

http://vineyardsaker.blogspot.fi/…/on-conspiracy-theories-a…

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram