Att inte blåsa rök i våra egna ögon

2014-10-21

whichwaytruth

Var säker att på den sanning vi söker skall beskriva verkligheten och effekten vi har genom detta. Älska den verklighet som ligger bakom denna helt distraherande fasad vi kallar samhällssystemet. Bara träng igenom slöjan av rök och speglar med mod och du hittar den. Det är att skaka den stora lögnen i dess grundvalar.

Var suverän i dig själv, uppmuntras av detta och var säker på sanningen som verklighet skapar vår effektivitet. Det finns inget viktigare vid denna tidpunkt, eller för den delen när som helst. Vi är varelser med oändlig potential och möjligheter. Att veta detta gör att ljuset av verkligheten är spelväxlare och vår effekt blir massivt monumental på många plan.

Vi är alltid här och det är alltid nu. Vårt huvudsakliga fokus är att vara centrerade i vårt växande medvetandet, oavsett vad detta kräver av oss. Det är inte helt lätt. Det kräver beslutsamhet och allvarlig självrannsakan. De som tycker att detta är eteriskt svammel har mycket att lära sig, så de har uppenbarligen inte har varit där ännu.

Jag hyser inte några illusioner om att dessa vansinniga idioter – med få undantag eftersom maktstrukturen ändå lever - klarar av något hastigt monstruöst emotionellt självförståelsemässigt tillfrisknande, eftersom de uppenbarligen befinner sig i ett tillstånd som tydligt visar på verkligheten bakom tingens ordning, men vårt fokus är att göra det vi gör bäst. Att berätta om verkligheten som sanning i altruism och handling, och vi bör ta lägga vårt engagemang i detta, och resten kommer då att spelas ut som det kommer. Det rullar då dit som det lutar.

När någon verkligen har skapat en stor inre balans följer den inledande stormen. En känsla som att vi har brutit igenom till en ny och fantastisk värld kommer över oss där mycket blir klart. Själva existensen av denna värld - inre frid - är den plats där vi måste hänga upp bilden av vår verklighet, i oss själva. Allt är klart och relevant i det oändliga, ett större perspektiv. Vi ser vägen framåt men vi är inte rädda för att gå vidare. Det finns ingen rädsla där, det är ingen stor monstergud till att klandra och döma oss, och det finns en hel del emotionell värme!

Detta sökande beteende kan i sig själv vara en verklighetsflykt för vissa, men vi måste själva veta om det i vårt emotionella medvetande först och främst. Däri ligger vår grund av förtroende. Vi måste alltså alltid utveckla vår emotionella självförståelse. Vi får inte blåsa rök i våra egna ögon.

imagination-with-smoke-300x235-326x159

Om du är ute efter uppmuntran som kommer från någonstans i styrsystemet kan du glömma det. Systemet är på plats för att styra dig, inte för att utveckla dig för att bättre förstå dina känslor, tvärtom. Det är gjort för att göra dig känslostyrd och ju mer primala och dramatiska känslor desto lättare blir du att kontrollera – styra.

Vi får bekräftelse hela tiden på att vi har rätt och det blir allt mer hela tiden, men om vi väntar på något slags informationskapitulation, bekräftelse eller godkännande från maktmäklarna, skall vi nog inte hålla andan, det finns bara inget sätt som detta kommer att hända.

Det spelar därför egentligen ingen roll vad vi tycker om detta, det är bara så tingens ordning är. Så om vi inte förändrar oss själva så kommer ingenting annat heller att förändras på sikt. Det som kan oroa är tendensen att så många ändå är benägna att döma av denna efter materiella måttstock, viljan att stanna kvar i den materiella orienteringen. Motviljan till att bli intellektuellt orienterade.

Ja, folk måste aktiveras på alla sätt och några av alla dessa massdemonstrationer är att ge bilden precis i själva närvaron av alla dessa uppvaknande och berörda medborgare. Men vi kan inte göra nyheten om händelserna till måttet på vår framgång. Vi kan inte själva stanna vid de yttre – materiella - betingelserna styrande effekter om vi skall undvika en upprepning. Vi måste gå vidare annars står vi kvar på samma plats.

Det är lätt att vara skeptiker, och vi är det alla i varierande grad. Det är hälsosamt när det kommer till något som kommer ut av systemet och dess mediala ångvält av desinformation. Men om emotionella realiteter och de verkliga underliggande sanna och goda aspekterna av människans villkor är det dags att insupa fritt och till fullo ta del av förundran och vördnad för allt detta har att erbjuda.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram