U - boating

2014-10-20

532308_397667563632202_1844057481_n

Så under helgen, medan världen fokuserade på hotet om Ebolasmittan i USA och man på vissa givna håll runt om i världen i pur uttråkning väntade på att jag skulle sluta att prata i Skåne, så kom det sig så att i den i Sverige annars så sömniga huvudstaden Stockholm plötsligt utgjorde platsen för en medial blitz av militära operationer med bidrag från Försvarsmakten, marinen, armén och flygvapnet, när sent på lördagen, det svenska försvaret trappade upp en operativt effektsökande verksamhet - som omfattar mer än de enorma - blyga - 200 man, stealth - fartyg, minsvepare och helikoptrar - i ett område cirka 50 kilometer öster om den svenska huvudstaden. Operationen inleddes på fredagen efter det att de väpnade styrkorna via den mediala blåssektionen trumpetade ut att de hade informerats om ett "man made objekt" i det smutsiga vattnet i Östersjön.

Vi förstår givetvis redan sedan 1980 - talet att försvarsbudgeten - a.k.a budgetubåtsbaserade socialbidragsexpansionen till Investor - måste ha riktigt trovärdiga motiv och att offentlig konsumtion nu är den enda vägen att etablera den skuldsättningsökning som behövs för att likviditetsförsörjningen till det enskilt kontrollerade kreditbaserade systemet, där bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken, INTE skall haverera.

Metallfackets applådåskor verkar öka i styrka över de presumtiva arbetstillfällena. Men vad som dock framstår som något mer höljt i dunkel, för att inte uttrycka detta som att det närmast verkar rent av svårförståeligt, är den i så fall föreliggande strategiska operativa målsättningen med denna enligt presstitutionsbrigadernas - blåssektionen - utbasunerade Ryska militära närvaron under havsytan på svenskt territorium?

Ja vi kan helt enkelt inte riktigt förstå vad det är som Ryssland i så fall skulle vilja uppnå med dessa militära övergrepp? Den sexuella frigjordheten och regnbågsrörelserna kan väl möjligen utgöra lockelser på någon berusad ubåtskapten från Warzawapaktstiden? Ja, givetvis då även bortsett ifrån att etablera en kommunistfascistisk förtryckarstat med det fria medvetna och upplysta svenska folket till öppna lydslavar under Kreml, men det kortets trovärdighet har tack och lov en klangbotten av mycket blygsam trovärdighet. Så det strategiska motivet finns nog i medvetandets skuggvärld.

Dock,vi är ju, som alltid, medvetna om att den så utbredda intellektuella ledighetsambitionen med naturligt fortlöpande hålls på högsta nivå i landet, ja man skulle ju faktiskt mellan varven ganska lätt kunna hemfalla åt att uttrycka just denna ambition som en rent förfärande hög beredskap, men som sådan så verkar den tydligen alltså inte alltid fullt så avskräckande från militära angrepp, vilket man annars ju skulle kunna tänka sig att den borde göra. Så vi ställer oss nog tros allt ändå lite frågande till om det verkligen kan vara bara avundsjuka på det svenska folkets upplysta och medvetna situation som så fall utgör det grundläggande motivet för det förespeglade militära insatserna?

För vi inser ju givetvis att den svenska bankfinansiella situation som konstituerar och institutionaliserats så noga i vårt land som inte precis blygt genomsyras av Anglozionistintressen, måste framstå som långt mycket mer intressanta ur ett socialekonomiskt utvecklingsperspektiv än dessa tråkiga och tröttsamma Ryska naturresurser. Eller alltså möjligen inte. Vidare alltså inte minst ur perspektivet av att Rysslands högsta dröm verkligen inte precis förefaller att vara att få kvarstanna i den så varma gemenskap där högsta lycka utgörs av att få betalt för sina naturresurser i drömbaserad digitalkonfetti som främst verkar till förmån för Anglozionistiska bankintressen.

Så något mindre sarkastiskt prosaiskt uttryckt skulle man väl till och med kunna drista sig till att säga att det förefaller föga trovärdigt att Ryssland planerar att anfalla Sverige baserat på att man är missnöjd över att inte längre få vara lika delaktig haveriet av det valutafinansiella system som hanterar handel med Ryska naturresurser.

Slutligen med avseende på den gällande svenska bankfinansiella situationen i Baltikum - läs de svenska storbankernas exponering - till exempel idag i SvD - så förefaller det ju närmast som vore det på så vis att det väl ändå borde vara enklare för Ryssland att angripa Sverige genom att bromsa de baltiska realekonomierna och därigenom haverera det svenska bankfinansiella systemet och att i ljuset av det socialekonomiskt alltmer instabila samhället helt enkelt göra som Ryssland enligt medierna nyss gjorde i Krim när man ville expandera sin kommunistdiktatur?

Vi ser nu därför fram emot ännu en mörknande skymningsvecka över den Anglozionisthegemoni som förgiftar samhället med vetskapen om att efter natt kommer dag och att i ljuset från verkligheten så skingras medvetandets skuggor. Black Monday förresten, någon?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram