Källa till ljus för leda

2014-10-17

Contacwaves-640x381

Självbestämmande börjar med att ta kontroll över sig själv. Genom att skaka av sina tvivel om egna förmågor - skapa medveten realism – självmedvetenhet - och vidta konkreta åtgärder för att förbättra och utveckla sina egna befogenheter: andligt, mentalt och fysiskt. Vi måste därför vara medvetna om att det inte finns någon förutbestämd design för våra individuella liv och utveckling som fatalistiskt kommer att spela ut sig själv medan vi förnöjt kan sticka huvudet i sanden. Människan är född till att vara Fri i tanken.

Men vi indoktrineras till att tro att det finns någon slags oundviklighet till hur världen raglar från kris till kris, krig till krig. För så har det alltid varit. - Trots att allt fler direkt inser att upprepat beteende till givna förutsättningar med olika förväntningar inte är intellektuellt smicker.

Detta passar Anglozionistiska bankkabalen mycket väl - eftersom det är deras polariseringsskapande krigsspel som nu håller på att antas som alltmer gällande social norm för olika länder och samhällen på planeten Jorden - och ju fler som ser detta krigsspel som på något sätt "oundvikligt" - ju längre kommer det att gå med vanhelgandet av tillvaron för människor.

Just nu och just därför, så faller många i fällan med att förklara att vi oundvikligen är på väg mot ett tredje världskrig. Det är vi inte alls i någon som helst gängse militärstrategisk mening. Men bara genom att göra dessa profetior om det oundvikliga storskaliga kriget, så uppfyller man de ambitioner som finns hos Anglozionistagenterna, vars speldesign innehåller detta scenario.

Vår roll är inte att profetera i sig själv, vårt mål är att ändra de psykosociala målstolparna för att säkerställa att sådana fasor aldrig tar sin plats i rummet. Det är innebörden av att "ta kontroll över vårt öde". Att inte bli offer för omständigheterna genom att göra människor mer medvetna.

Krig kan aldrig uppstå vid en tillräckligt utvecklad allmän medvetenhet. Krig har inte vinnare, krig har bara förlorare. Men krig gynnar krigsprofitörerna och på bekostnad av alla andra. Att med våld slå in den typen av förståelse ,med vapen, i huvudet på en befolkning, är dock långt mindre effektivt ( kriga för fred ger ju som bekant klart överskattade demokratiska utvecklingseffekter, även om en viss ökad medvetenhet – missnöjdhet - över att ha blivit lurad brukar kunna skönjas efteråt ) än att odla frön av egen tanke hos människor. För när information ges möjlighet att röra sig allt snabbare och i andra riktningar ökar också möjligheten att odla ett växande allmänt medvetande.

Om, trots våra ansträngningar, det bryter ut ett sådant krig ut, så är det helt enkelt eftersom det inte finns tillräckligt med energi fokuserad på den sanna väg som beskriver verkligheten i livet. Otillräcklig självdisciplin till att styra mot strömmen av undergång. Men varje person som ger efter för en känsla av undergång när de konfronteras med intriger av den Anglozionistbankbaserade krigsmaskinen, har misslyckats med att förstå de befogenheter som de själva är utrustade med som människor och individer, de ger upp sig själva som individer och faller in i kollektivismen av undergång.

De är inte beredda att kämpa för någon annan eftersom de inte ens är beredda att kämpa för sig själva för att kunna kämpa för någon annan, de har bara givit upp och väntar på att någon annan skall komma och rädda dem från sig själva. Befogenheterna att förändra sig själv och den förmodade händelseförloppet har helt förkastats. Att skapa en väg av sanning som beskriver verkligheten är då bara öknar av själslig intellektuell ödslighet.

Detta eftersom en ökad emotionell självmedvetenhet och respekt för sig själv som individ grundat på en ökad emotionell självförståelse nu säkerligen är det enda praktiska motgiftet till super centralisering av våra liv och en kommande absolut regel av de despotiska förläningarna från 1900-talet. Kan man inte respektera sig själv så kan man inte heller respektera någon annan. Att visa respekt är att försöka vara sanningsenlig efter bästa förmåga.

Självstyrda samhällen är vara vår mest instinktiva socioekonomiska modell för överlevnad och att skapa rätt inställning hos människor för en bördig organisk expansion kräver utveckling av både de själsliga och kreativa banorna. Eftersom att vara "själsligt medveten" "självbestämmande" och att ha en "medveten gemenskap" är grundläggande för tillväxten av ett ansvarsfullt och sammanhängande – bestående - delat boende.

Allt annat som poserar som en lösning har redan skjutit sig själv full av hål.
Mänskligheten är en växande familj. Men som i nu förevarande tragedi som till synes är Judisk-vs-Arab, Israel-vs-Palestina och så vidare så är denna ”sanning” [beskrivning av verkligheten] riven sönder i bitar av lögner och är söndersliten av egennyttiga baktankar. Ja, moderna "demokratier" är nu helt enkelt bara ett ständigt upprepande uttryck för denna söndra och härska ”förintelse”. Det är nu fullkomligt omöjligt att vakna upp och sedan fortsätta med att sätta båda fötterna tillbaka i ett så uppenbart djupt komprometterat och ologiskt system som vi har idag. Därför måste vi ändra manuskriptet.

Alla som följer vad jag skriver bör koncentrera sig på processen att bygga - eller bidra till byggandet av - självstyrande samhällen genom medvetet självbestämmande individer – att göra människor medvetna i synkronicitet. Alltmer befriade från beroendet av den fallna modellen av formaterat tänkande för styrning, att göra människor till de Fria varelser som skall bebo planeten i bästa möjliga långsiktiga balans i gemenskap.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram