Att se verkligheten

2014-10-17

rosa solglasögon

Detta kan låta förmätet eller konstgjort obegripligt för en del, men att tänka själv fritt innebär också uppenbarelsen av att det i dagens samhälle saknas verklig emotionell vision. Den psykosociala utvecklingen börjar te sig skrämmande och obegriplig, för dem som driver utvecklingen med sina böner ägnade den kollektiva materialismens gudom.

Sanningen som beskriver verkligheten i detta kan inte besegras. Åh, ”de” kan undertrycka och döda och skrämma, men de kan aldrig upphäva sanningen. Den lever vidare oavsett vad för ytlig dånande storm som rullar över det kognitiva emotionellt ännu olyckligt formaterade landskapet. Blommorna kommer att blomma, träden kommer att ge frukt, fåglarna kommer att flyga och sjunga. Människor förstår emotionellt alltmer att den kollektiva materialismens konkurrens driver dem själva till emotionell ofärd.

Som med mänskligheten så och med jorden.

Skönheten vi bevittnar dag ut och dag i kärleksfulla gärningar och vårdande beteende, i det stora och det lilla, är därför bortom beskrivning. Vår underbara moder jord ger och ger, samtidigt som den absorberar övergrepp efter övergrepp. Det är saligare att giva än att taga. Dessa allt mer absurda förolämpningar, görs därför inte av den växande medvetna delen mänskligheten, utan är konstruerad av fientligt inspirerade alltmer desperata krafter.

Naturen kan hantera det, och kommer att rätta till alla saker i sinom tid. Under tiden lever kärleksfulla – emotionellt balanserade - som försöker förbättra sin emotionella självförståelse - i sitt rike som bryr sig om varandra eftersom de vet att de inte kan förstå någon annan människa om de inte ens försöker att förstå sig själva, ett faktum som tydligt bagatelliseras, minimeras och förringas av de blivande emotionella haverister som upphöjer ondska och förstörelse till norm och drivkraft för sin psykosociala tillvaro av konkurrens för självhävdelse för att skapa yttre bekräftelse. Blotta logiken i att någon skulle bli gladare av att någon annan är mer ledsen tyder på att graden av emotionella vanföreställningar närmast börjar ta sig patologiska former, så om inte annat kommer naturen själv att reglera bort denna grund.

Sådant är vårt kognitiva emotionella slagfält. Ett vi föddes in i. Att vi bevittnar toppen av sådana ”modiga” mörkrets krafter och onda borde inte förvåna oss - vi kom hit för just detta, för att utvecklingen kunde aldrig ha tagit andra vägar. Utvecklingen har vuxit sig mörkare exponentiellt under de senaste decennierna och kommer att fortsätta att göra så tills den upphör i sig själv, det är dess ovillkorliga inneboende natur och karaktär. Vi är nu mycket nära till den tiden.

mindcontroleye_n1-300x159

Vår roll är att uppfylla vår del. Det är allt vi behöver koncentrera oss på. Vår individuella roll av att se på oss själva vilket ger konsekvenser för vårt beteende
Vår aktivering i av vår emotionella självförståelseutveckling i ljuset av en sådan anstormning av mörker - för att ansluta, inspirera, uppmuntra och liva upp oss själva. Kan du inte leda dig själv så kan du inte heller leda andra.

Få betingelser skapar mer glädje än delaktighet i gemensam emotionell förståelse för rationell beskrivning av verkligheten. Att genom att söka vägen inåt, finna vägen utåt.

Många fler har nu börjat att se betydelsen av detta för att kunna göra bedömningar med högre relevans för bäringen på verkligheten och därmed sina värderingsgrundande ställningstaganden.

Se dig omkring på bakslagen varje gång det kommer en falsk flaggad incident eller konstruerade mediala stunt. Tro inte att "alternativ" media är bara som "alternativ" till någonting annat som egentligen leder, vi spelar i anfallet framåt och vi finns mitt i den verkliga världen. De blivande emotionella haveristerna lyssnar när vi samlar vikt till våra argument, bevis och ökad allmän medvetenhet. Många, många fler lyssnar än vad makten någonsin kommer att erkänna. Vi har avvärjt krigsplaner och skruvar upp trycket mot deras agenda big time nu, oavsett hur noga dessa smådjävlar har planerat det avsedda förvärvet av all makt på jorden och hur många socialemotionella lågpresterande psykofanter de har rekryterat för att utföra sina djävulskt enfaldiga agenda.

Det är allt i alla avseenden baserade på tomma lögner, ingen tror på allvar att NWO är ett allmänt välfärdspojekt.

Titta på upproren mot GMO, strålning, förorenade hav, Anglozionistiska folkmord, polisens militarisering, övervakningstsunamin, oligarkisk kontroll, finansiellt ocker, drönarkrig, avfolkningstekniker allt om och om igen. Vi sitter inte tysta i ett hörn längre. Vi hörs. De vill bara inte att ge oss ett tillfredsställande sätt för att förverkliga det vi protesterar emot.

Så ta det som ett intuitivt nominellt värde vad som du inte kan se i nyheterna - de kör på med allt högre hastighet för att de måste – räddare och räddare för var dag som går, rädda för att behöva konfrontera sina egna känslor i ljuset av en verklighet som de själva har bedragit.

Hur kan de stå för att ens inbilla sig att några djupare känslor finns på längre sikt och som uppkommer mitt ibland dem som en konsekvens av deras beteende?

Men alltså allvarligt talat, skulle verkligen någon spontant vilja prata personliga känslor med Carl Bildt eller Henry Kissinger? Skrattretande! Du kan bara föreställa dig deras vrede över att tvingas diskutera egen emotionell självförståelse - låt oss sätta en ära i det.

Dessa syltryggade kappvändare till det onda har alltså bara att stå på, bara vidare med sin tids intriger som bärs fram av onda ännu mer emotionellt tomma uppsåt.

Jag tänker på draken Smaug i senaste Hobbitfilmen, när han säger till Bilbo, att han har god lust att låta honom ta diamanten och ge den till Torin, för att få se hur den äter upp hans själ.

För människan kan inte uppleva känslor annat än i verkligheten och den är alltid nu. Vad vi bevittnar är därför alltid utformat för att ingjuta rädsla och därmed passivitet och brist på förtroende. Villkor som de behöver för sitt intellektuella övertagande.

Stå stark. En soldat för verklighetsgrundad sanning mot sig själv uppväger arméer av lögnare mot andra.

Uppvaknandet är överallt. Från massiva sprickor i den dystopiska nyhetsfasaden till djupgående alternativa uppenbarelser i enskilda individer, allt är här och nu. Det är bara att titta. Och det vet du i ditt hjärta om din emotionella kurs är på rätt spår. Vi är stjärnan över fören på det skepp av svek som de har fruktat skall uppdagas och som de rekylerande flyr ifrån.

Att de nu så hastigt, så desperat agerar irrationellt för att täcka upp det, är det största beviset på denna sanning. Ännu värre blir det när de blir svaret skyldiga – inga kommentarer – i demokratin som bygger på en upplyst och medveten befolkning.

Skiftet är på gång, du är en del av det. Den gryende medvetenheten kommer hos människor djupt ner i kaninhålet inom alla samhällsskikt, men snabbare på kanterna. "Varför är det så? Vem har sagt det? Är detta det enda sättet? "Det är helt revolutionerande i alla bemärkelser. Och det vanliga skitsnacket biter inte längre sig fast lika mycket. Varför? Eftersom det har blivit uppenbart att det bara är en del av den fortsatta lögnen – som har lett oss hit - det lugnande programmerade universalmedel som ger bilden av en falskt strukturerad verklighet. Folk känner det och förkastar den och letar efter alternativ, som tack och lov är på våra fingertoppar.

Och vi är här för att bevittna och uthärda detta emotionella blodbad - det vill säga tills tillräckligt vaknar tillräckligt mycket och skakar av sig skuggornas bojor. Och det krävs inte mycket för att skingra mörkret. Slå bara på ljuset.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram