Simsons val

2014-10-12

Simson-i-DagonTemple

Medvetenheten - den emotionella - skapar en makt som människor ännu inte känner av fullt ut till sin förmåga, men det kommer allt snabbare och jag kan knappt vänta för att se hur detta kommer att yttra sig, oavsett form som det sedan tar sig! Vi var och en behöver bara göra vår del, det är den springande punkten i frågan.

Det är så jag ser det. De orosmoln och åtföljande turbulenta vindar som nu är här ökar snabbt i hastighet och ingenting är på väg att bli bättre, när som helst snart, inte alls, det kommer - och måste - bli värre först; makten har alldeles för mycket på spel och i rörelse. De är emotionellt enfaldiga människor vars nedersta rad i själens balansräkning är det berömda alternativet för Simson - "Om vi inte kan ha det, kan ingen" - och de ska gärna få riva ner huset runt allas öron om situationen så kräver, det är nämligen helt upp till var och en att tvingas till eller självmant gå med på att ta ansvar för sin egen medvetenhet.

Men vi behöver heller inte längre uppehålla oss vid dessa själsligt fula människor som kollektiv i verkligheten, utan att ignorera dem med medvetenhet är detsamma som ett direkt förnekande för de måst nu själva träda fram, som i fallet med den av Israel proklamerade förestående offensiven, alla ser det uppenbara. Det är en svår tid och plats att befinna sig på många sätt, men vi har valt att vara här, genom att välja att inte agera tidigare och vi ska nu därför hantera utmaningen modigt. Personligen skulle jag absolut inte ha missat att vara här och få uppleva denna händelseutvecklingen för något!

Vi har sett alla deras olika tänkbara scenarier som beskrivits i flera år i alternativa medier. Det är ingen tvekan om vad de håller på med, deras planer och avsikter, och de olika metoder som spelar in den pågående planen för att kuva mänskligheten. Människor vaknar upp snabbt och det är fantastiskt, men vi är på väg att passera igenom en fas som måste åtgärdas rationellt och medvetet.

Inte alla kan röra sig till högre mark eller fly till norr, jag förstår det. Se bara upp med den egna defensiva inställningen och gå igenom vad som behöver göras i lugn och ro med tillförsikt - eftertanke. Utvecklingen fungerar annars mot dig om dina förberedelser och pågående verksamhet inte görs så fullt medvetet du kan. Men på samma gång, att bara sitta och peka på en mötande tornado, som om att förstå dess ursprung och krångligheter kommer att skingra den, det är fullkomlig galenskap.

Det är dags för förebyggande åtgärder, både i aktivism och personlig förberedelse. Målet är den kraft att bryta motstånd - som bygger på den kritiska massan av allmän medvetenhet, sedan finns inte makt för vägen består av upplysning till insikt.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram