Att våga gå sin egen väg

2014-10-01

10580045_10152775035953678_204827868367806867_n

Av Marcus Ljunggren

Sverige har idag förvandlats till ett självkontrollerande samhälle, då människor med idéer som inte följer åsiktsregisörernas (medias) agenda, utsätts för karaktärsmord, eller försök till sådant. Detta har varit en särdeles effektiv taktik för att tysta kritiker, och detta främst för att folk helt lämnat över sitt tänkande åt regering och massmedia.

Dagens svenskar reagerar känslomässigt på ord, som nazist, rasist, ryssar, muslim, jude, konspirationsteoretiker osv, när media är framme med etikettstämpeln, och väljer då oftast den bekväma lösningen, nämligen att blint tro på dessa djävulens advokater. Således uppför sig de flesta som zombies, och är fruktansvärt lättstyrda just därav, då det räcker med att hålla upp en "köttbit" för att allt logiskt och kritiskt tänkande skall upphöra!

Tyvärr innebär detta att samhället till största del innehåller nyttiga idioter, som istället för att ta åt sig och använda hjärnan, hjälper till med medias stigmatisering utan att ha hört på båda sidorna av saken.

Ett exempel är den krigspropaganda våra medier uppvisar tillsammans med regeringen mot Ryssland, där dom som bara läser på lite, oundvikligen kommer inse vem som är den egentliga aggressorn och varför!

Ett annat exempel av denna förföljelse är av Carl Norberg vår partiledare i PDF, som media dagligen försöker tillskriva epitet som förintelseförnekare och anti-semit... Lögner och förtal, och detta för att han har något viktigt att förmedla till oss, som våra banker, massmedia och regering inte vill att det skall falla ljus på!
(Lägg till som vän, han kommer garanterat godkänna).

Ibland måste man helt enkelt ha modet att våga ifrågasätta både sig själv samt sin världsbild, och inte vara rädd för att ändra åsikt om man presenteras för bevis som emotsäger allt du i ditt liv hållit för sanning!

En lögn är en lögn även om alla tror på den, och sanning är sanning även om ingen tror på den! Ibland får man helt enkelt lämna sitt gamla liv bakom sig, och våga gå sin egen väg, även om familj och vänner inte vill följa med på resan. Förhoppningsvis kommer dom ikapp någon dag!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram