Twilight zone bleknar bort

2014-08-15

14895224232_93b36dc8f1_b

Tyvärr, när det kommer till USA (och naturligtvis Israel), så har dessa som princip alltid en mycket dold agenda: en som innebär att ljuga för sitt eget folk om vad eventuella framtida ingripanden handlar om och som innebär skapandet av berättelser om allt från kemiska - massförstörelse - vapen till en blodig islamisk religiös ordning, som är fast besluten att massakrera varje man, kvinna och barn från " modigt västerländskt motstånd." Allt för att skapa en opinion som förespråkar dessa ingripanden.

Vad de exempelvis därför misslyckas med att nämna är att alla dessa "rebeller" bara är betalda legosoldater från exempelvis den Qatariske emirens sold, vars enda intresse är att samla ännu mer rikedom även om det exempelvis innebär döden för tusentals syrier i processen. Samma sak gäller naturligtvis det Saudiska kungahuset med flera.

En större läsning igenom händelserna i Syrien avslöjar en ännu mer komplicerad väv: en som har Qatar vänt ut mot Syrien, med både hjälp av Syrien som en bricka i ett stort naturresurs schackspel, och med Israel och USA, båda givetvis på samma sida av petrodollarn, medan Ryssland och i något mindre utsträckning Kina, bildar motviktsaxel som vägrar att tillåta ett grossiststörtande av den lokala regeringen, som skulle låsa upp ännu mer geopolitisk hävstång för Gulfstaterna.

Qatar, som är världens rikaste nation per capita (och besvärlig bas för det amerikanska centralkommandot i Mellanöstern), har som proxy exempelvis använt sin förmögenhet för att finansiera Hamas i Gazaremsan, islamister som bekämpar Syriens president Bashar Assad och för att backa upp det Muslimska brödraskapet och president Mohamed Morsi i Egypten -. innan han avsattes har de dessutom låtit andra extremistiska grupper samla in pengar i Qatar, enligt det amerikanska finansdepartementet - allt i ett försök att "stödja" de gasledningar som den lilla nationen behöver för att behålla sin über-rikedom. Qatars stöd till militanta har förargat grannarna - konservativa monarkier ... så, det är en spännande situation som nu finner terrorist-finansierings-nationen försöka medla mellan Israel och Hamas att upphöra Gazakonflikten. Trovärdigt i det kande ljuset av verkligheten? Naaaaawh...

...men att de närmast har givit upp, mjoooeeeh, eller som en viss utrikesminister al - Atttiyah uttrycker saken "Vi känner att vi har varit på rätt sida av historien," . "Historien kommer att döma våra handlingar."

Även om ISIS har utfärdat direkta hot mot USA den senaste veckan för att USA officiellt "drönar runt" och bedriver " humanitär rådgivning " (efter att ha beväpnat ISIS under det senaste året), så har det fram till nu varit i stort sett breda, diffusa uttalanden. Detta ändrades emellertid under de senaste timmarna, när ABC rapporterade ett foto har vuxit fram via Twitter som visar en hand som håller upp en bild av en flagga för ISIS, som visas på en smartphone, på Pennsylvania Avenue framför Vita huset staketet, ett område som är besöks av tusentals turister varje dag.

Spelplanen har nu helt förändrats, alla optioner, ja inte de finansiella förstås, är på bordet och det ryktas att presidenten till och med inte skall förlänga sin semestervistelse och sitt golfspelande.
Redan nu hörs de flygande mattornas vinande och kamelernas vilda skrianden ackompanjerade av de bistra mullornas utrop från minareterna.

Vi förstår att de Isisiska strateger som lägger under sig halva kontinenter utan besvär på en tid som hade gjort Hannibal erövraren grön av avund, inser den strategiska nyttan med att förvarna för att jämna ut oddsen, trots allt, ingen gillar ju dåligt sportsmannaskap.

Så utan sarkasmer och eftersom Kievjuntans syfte inte är vad som förespeglas ur det befolkningsmässiga perspektivet och de dessutom syftar till att medverka till destabilisera motkrafterna mot den Anglozionistiska petrodollarhegemonin, så finns det ju förmodligen inte så många andra val för Ryssland, förr eller senare, än att intervenera militärt om inte det egna Ukrainska befolkningsmässiga medvetandet hinner med för att bromsa det socioekonomiska sönderfallet.

Ryssland vill naturligtvis inte ha en invasion av flyktingar som lämnar vad som är utsett till att avfolkas för att ge plats åt frackingverksamheten, med Joe Bidens son i spetsen och som skall motverka Ryska ekonomiska intressen.

ht_ISIS_twitter_mssg_01_mt_140814_16x9_992

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram