Tid är inte varv

2014-07-20

Cleaning-the-Clocks-Clean-672x372

Det har varit en vecka att minnas ur perspektivet för geopolitik: först trotsar BRIC-länderna öppet det finansiella arvet och har ett utvecklat världssystem med bildandet av en BRICS bank med skapandet av en $ 100.000.000.000 valutareserv, omedelbart följt av den senaste och mest allvarliga omgången av USA: s sanktioner mot Ryssland, följt ännu snabbare av den tragiska katastrofen av Malaysiska flygplanet MH 17 som tyvärr inte kommer att visa sig vara något annat än ännu ett provokativt försök att utlösa krig och ändra Rysslands europeiska energimaktbalans, maskerat av offentligt raseri genom döden av flera hundra oskyldiga åskådare. Och på tal om oskyldiga åskådares dödsfall, så toppar ingenting Israels beslut att rulla ut stridsvagnarna in i Gaza bara timmar efter tragedin Ukraina, och skicka dödsantalet på Gazasidan skyhögt och långt in på 300 talet . Allt som allt - en mycket oroande vecka, vilket dock naturligtvis ingen alls som var ute på spekulationspicnic på börsen skulle inse.

men:

Ryssland närmar sig därför givetvis den Judiska - mer religiöst inriktade - befolkningen i Israel och den politiska schackspelaren Vladimir Putin invigde i veckan ett offentligt monument tillsammans med Israels President Shimon Perez. Eftersom till förvåning för ingen - eller som alla vet - så är den Israeliska statens maktstrukturella grund helt och fullkomligt beroende av den Anglozionistiska petrodollarhegemonin.

Sverige har ju som bekant sedan 1919 mer eller mindre öppet, egentligen varit en ledande moralhaverist bakom masken av godhetsapostel och har finansierat sin Anglozionistiska oligarktillväxt genom orättfärdig exploatering, varhelst som det har givits tillfälle runt om i världen, under förespeglande av fredsvilja och demokratiutveckling, givetvis. Mäkla fred på eftermiddagarna och sälja kanoner på förmiddagarna. Ränderna går inte ur på den svensk som Tiger.

Det svenska beroendet av sitt Anglozionistiska bankkontrollerade militärindustriella komplex, läkemedelsindustri och ja då naturligtvis... sitt abnorma banksystem i förhållande till storleken på ekonomin på landet, ger faktiskt Sverige en unik politisk position i världen. Byggd på en nationell ekonomisk situation som faktiskt alltmer korrekt värdesätts av en förorättad omvärld som lika elakartad som positionen krampaktigt försvaras av en svensk politisk adel - med en liten hund - som inte alls vill låtsas om som att verklighetens ljus över tingens ordning, nu obönhörligt avslöjar de globala bedrägerierna och befolkningsmässiga politiska sveken.

Ur omvärldens perspektiv, så är det därför också på så vis, att om det svenska folket inte själva förmår resa sig upp emot detta system och skapa en befolkningsmässigt baserad demokratisk förändring av detta det rådande systemet, vars kärna till betydande delar alltså har varit - är - lokaliserade till Sverige, så kommer också det svenska folket att få bära sitt ansvar ur ett omvärldsperspektiv rättmätigt.

Vi kan i Sverige inte hoppas på att vi får hjälp på traven som Israel, med att skapa en ökande sönderfallshastighet för systemet från BRICS - sidan, vi måste resa oss själva som individer och befolkning och börja gå tillsammans för att skapa en förändring - vi måste snabbt börja ta vårt eget individuella demokratiska ansvar på allvar och se bortom de politiska kulisserna.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram