NWO 4 real

2014-06-02

New-world-order2-700x429

Vi har spårat uppkomsten av detta totalitära tankesätt och krigshets tillbaka i historien under en tid, inklusive deras machiavelliska polisstat - paradigm. Men att ställa sig tå mot tå, mot kineserna, samtidigt som man trycker ryssarna fram till gränsen för deras tolerans, medan inblandning i strider pågår inom flera andra suveräna nationalstater, definierar klinisk och geopolitisk galenskap.

Det står alltså rena galningar vid rodret, så stäng de vattentäta luckorna samtidigt som du slår larm genom att kommunicera informationen till vidare ledning och upplysning till andra. Dårarna driver nu på för att skapa en omfattande eldsvåda och hoppas kunna motivera den i medvetandet hos de hjärntvättade massorna så länge som möjligt. Denna list för att skylla på andra för vad de själva är skyldiga till, kommer som slöja att ha lyfts bort från medvetandet för många fler inom kort, men det kan också hända omedelbart beroende på föregående vansinniga åtgärder från denna del av dessa globalistiska manipulatörer.

De som kan se detta för vad det är. Ha inga vidare illusioner.

Tro inte på medierna. Faktum är att det är mycket bättre stänga av dem. Följ nyheterna från alternativa källor. Mainstream propaganda är tänkt att hypnotiskt lugna massorna och motivera kostnaderna; i pengar, material och mänskligt liv, som maktmaskinen är beroende av. För vilken alldeles för många ännu är villiga att offra sig, för de orwellska namnen "frihet" och "försvar", oavsett hur surrealistiskt som det kanske låter eller klingar.

Var vaken. De driver på hårt ... och alldeles, alldeles för fort nu och de har ingen som helst kontroll över utvecklingen längre.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram