Nu drar vi!

2014-06-01

Lets GO!

...vidare med avseende på vädret i Danmark, som är något mindre ruttet än i Sverige. Eller?Bilderberggruppen är en sex-decennier gammal klubb för några av världens mest inflytelserika personer, politiker, tjänstemän, affärsmän, akademiker och europeiska kungligheter, som samlas regelbundet för att diskutera globala politiska frågor, aka hur att fortsatt bäst gynna sin egen individuella situation. Kritiker anklagar dem för att agera som en skugga, en slags icke-vald global regering, som vill förbli världens härskare, och som tar beslut vilka påverkar miljarder människor bakom stängda dörrar, med en sällsynt liten hänsyn till de behov och önskemål som kommer från den allmänna befolkningen.

I ett uppenbart försök att skingra dessa anklagelser, så gjorde den här gången Bilderberg konferensen sin offentliga officiella dagordning öppen. Så bland de 12 ämnena för årets konferens blev så därför "den nya arkitekturen i Mellanöstern," "Ukraina" och "Framtiden för demokrati och medelklassens fälla. "

Men den "riktiga" dagordning var nog mer rimlig enligt följande ...

Bilderberg agendan ... (7 av 9 ämnen)

1. Kärn diplomati och affären med Iran för närvarande i vardande.
Kompis - Klubben har länge varit försiktig angående en möjlig allians mellan Ryssland, Kina och Iran. Alltså affären som skulle lyfta bort effektertna av de västerländska påtryckningarna från den islamiska republiken över dess nukleära program, vilket alltså skulle påverka denna möjlighet.

2. Gas affären mellan Ryssland och Kina.

Detta moment 22 kom mitt i en allvarlig politisk kris i Ukraina, vilken eller vad hotar Rysslands leveranser av naturgas till europeiska nationer. Moskva har diversifierat sin gas handel genom att täta ett långsiktigt avtal med Beijing. Potentiellt kan Kina ersätta EU som den främsta partnern energihandeln för Ryssland, en situation som stärker Moskvas ställning i Ukraina genom att underminera Washingtons försök att isolera Ryssland och Kievs inflytande genom sin kontroll av transit gasledningar.

3. Framväxten av nationalistiska stämningar i Europa.

Dagordningen gjordes innan det senaste europaparlamentsvalet, vilket kastar en kägla av ljus på den trenden. Populistiska euroskeptiska partier vinner hjärtan hos européer från Storbritannien och Grekland till Ungern och handlar verkar i ett slag mot förbundet som enhet. Ett nationellt drivet och delat Europa skulle vara ovilligt att ta globaliseringen för givet.

4. EU: s förordningar internet integritet.

Edward Snowdens exponering av omfattningen av elektronisk övervakning från den amerikanska National Security Agency och dess allierade i världen utlöste en hyfsat stor protest från integritetssökande människor. EU-politiker kan inte ignorera samtal för att skydda människors kommunikation från snokiga myndigheter, vilket eventuellt gör datainsamling svårare. Fast åtminstone inte omedelbart, vilket framgår av den uppenbara nedtrappningen av Tysklands utredning av NSA: s påstådda övervakning.

5. Cyberkrigföring och dess potentiella inverkan på internets friheter.

Den destruktiva potentiella cyberattacker växer snabbt som beroendet av Internet i alla aspekter av livet stiger. Men hotet om statligt sponsrade hackerattacker är vad som vissa regeringar kan använda som förevändning för hårdare tag mot internet, för att underminera dess roll som ett medium för säkerhets skull.

6. Från Ukraina till Syrien, Barack Obamas utrikespolitik.

Kritiker av USA: s president kan klandra honom för att förråda USA: s ledarskap utomlands, vilket citerar misslyckanden att försvara amerikanska intressen i Syrien och nyligen i Ukraina. Obamas nyligen aviserade doktrin uppmanar till att trappa ned beroendet av militär styrka och istället med hjälp av diplomati och kollektiva åtgärder göra förändringar. Bilderberg-medlemmarna diskuterade om denna politik är dömd att misslyckas.

7. Klimatförändring.

Detta är ett vanligt ämne för många högt uppsatta diskussioner, inte bara hos Bilderberg konferensen i Danmark. Personer misstänkta för elit kallar klimatförändringarna för en eufemism för den konstgjorda avindustrialisering av vissa nationer, med målet är att hålla den globala ekonomin under kontroll av transnationella företag och på bekostnad av potentiella knutpunkter för ekonomisk tillväxt.

https://www.youtube.com/watch?v=229YNwI5HeI#t=49

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram