Ljuset med att veta

2014-05-28

8121364740_a41dc6d35b_b

Begreppet konsumism som religion är inget nytt, allra minst med avseende människans samhällsutveckling och den psykosociala riktning som har verkat ledande. Som sagt, många gjorde redan tidigt ett utmärkt jobb som förklarar precis hur frätande det här tankesättet kan vara att ett samhälle. Men det räckte inte då, men det kommer att räcka till nu.

Vad detta kan göra för människor som individer i förhållande till deras psykosociala välfärd börjar vi nu alltmer få se tydliga prov på. Vi är numera särskilt kognitivt predisponerade för att vara entusiastiska till idén, eftersom de allra flesta människor definierar sig själva som individer och människor nästan helt utifrån sin materiella konsumtionsnivå, eller med någon önskad nivå av framtida konsumtion. Därför blir deras medvetande också lätt att kontrollera och deras världsbild och utveckling hanteras då mycket enkelt genom medveten vidare formatering, på spåret so 2 speak.

Men det är ändå lite tragiskt att se hur alla vill bli älskade för att vara sig själv, men i allt väsentlig faktiskt agerar för att få yttre bekräftelse av andra, genom sitt konsumtionsmönster. Naturligtvis, vi ser ju allt fler var problemet egentligen ligger, alltså i vår syn på oss själva, men jag kan ju ändå tycka att om man inte ens ser det första lagret på denna psykologiska skiktbildning, så är det faktiskt rätt sorgligt.

Behovet av ljus till upplysning för att finna vägen, förefaller vara något ganska stort på många håll. Eller mörkret.....

Så innan vi verkligen försöker att förverkliga vår fulla potential och effekt som självständiga människor, att utvecklas som människor både individuellt och kollektivt, så kommer vi helt enkelt att fortsätta leva i ett tillstånd av halvt medvetet missmod och maktlöshet, fast det egentligen inte behöver vara så. Vi kommer att kura ihop oss i skydd av andra av rädsla för inför framtiden, istället för att stå upp tillsammans medvetna med hög härvaro i nuet.

Skönheten i medvetandet är att förstå vikten och kraften av information, liksom de underliggande anslutna relationernas natur i allt större omfattning. Medan de lägre densitetens hantlangare - makten - fungerar i det fysiska rummet med lite hjälp från sina närmast mörka ockulta krafter, som inte innehar ljus, det är mörker som måste dölja för att kunna verka.

Från mikrokärnvapen till virussådd eller så kallade "ensamstående Galningars" framfart, vi är dem i hasorna. Vi vet helt klart om existensen av väderkrigföring och metoder för sinnesstyrning. Vi har rivit upp grunderna för deras falska undervisning, politiska, ekonomiska och mediala bedrägerier. Vi är även väl insatta i deras onda avarter med offerriter, "sataniska - gudomliga" rituella scheman, och vi kan läsa deras hedniska ockulta symbolik och vi vet om deras numerologiska tendenser och böjelser. Vi är möjligen inte medvetna om allt ännu, men kreativa krafter är numera säkra på att få till en hel del för ljus framgent och vi skiner det i deras ansikten!

Tänk på några av de mer uppseendeväckande avslöjanden som har kommit i dagen. Medvetenhet om flera falseflag scenarier, som de uppenbarligen planterade syriska kemiska vapnen för vidare attacker, eller för en tid sedan då USS Enterprise skickades ut på sitt "sista uppdrag" till golfen redo att offras, medan de nyare dras ut precis innan räder. De fick backa ur och ännu syns inga vapen från Arctic Sea, ta i trä.

Och denna förändring i informationsflödesriktningen påverkar drastiskt maktens möjligheter att genomföra sina planer. Det är inte lätt att kvantifiera, men när flera redan innan en planerad händelse, skriker att det kommer att bli en händelse i form av något något stort och dåligt evenemang så gör det faktiskt att det blir någon form av allvarligt motverkande dragkraft, som gör att de kan behöva skjuta planen på framtiden eller frångå den.. Att slå alarm har helt säkert skapat stopp för deras etableringsplaner för Syrien. Det är ovanligt att vi någonsin kommer att veta allt säkert vad som egentligen händer bakom kulisserna, men när Killary Klinton säger att de förlorar informationskriget, eller Brzezinski säger att de globala uppvaknande är ett hot, är det något som uppenbarligen har en djupgående effekt!

Fler börjar nu förstå att egenmakt är att förändra allt, oss själva och allt som finns runt omkring oss.

Hitta den platsen, hitta ditt eget ljus för att lysa upp vägen så att andra kan finna stt eget ljus. Allt annat än det är näst intill meningslöst.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram