Neokonzionister

2014-04-07

bushladen

Törnarna kommer att bli många nu i petrodollarns dödskamp och fall på den globala finansiella scenen, till allmän beskådan i sin fulla omfattning. Dessa desperata manövrar som kan ses i Syrien och Ukraina bör uppfattas som sista desperata försök att rädda det döende systemet.

Under de senaste två decennierna har petrodollarn försvarats med militära medel. Vad som dock värre är, under de senaste 100 åren så har den amerikanska regeringen i allt väsentligt varit en dold nazi -onistisk - enklav, av ondsinta sionistiska fascister som har en dold agenda bakom deras uppen - skenbara polariseringsskapande förakt för kommunismen, med Kissinger som fanbärare, Brzezinski som ideolog och med klanen Bush som politisk exekutor, men med narkotika, genetik och guldstölder som sin huvudsakliga agenda. Allt i en enda härlig boullabaisse av brott mot mänskligheten som offer på den enskilda vinstmaximeringens altare.

Det egentliga amerikanska stödet till fascistiska regimer över tiden innehåller därför en lista över nationer som är längre än en arm. Men sedan 2008 då Lehman avrättades för att rädda Goldman Sachs, när Fannie Mae var väl dolt under det amerikanska regeringstaket för att förhindra att dess $ biljonbedrägerier skulle exponeras och när AIG var undangömt i Feds källargarderober för gott samt penningmässiga räddningar till värderingsmässigt fluffiga svarta hål av derivat genomförts, så har det angloamerikanska banksystemet verkligen gått igenom både de prövningar och vedermödor, som nu leder systemet till dess slutliga dödskamp.

Kulmen i banksystemets dödsprocess är slutligen över oss, som uppkomsten av plötslig illikviditet mot bakgrund av obeveklig oförsonlig insolvens, effekten av vem som skapar betalningsmedlet och med vilket syfte, som är så uppenbar för någon med ögon för mekaniska funktioner. Aldrig tidigare har en regering varit så engagerad i sina fascistiska metoder, med missbruk på inhemsk mark och installerade nazionistiska regimer på utländsk mark.

*De dödar ekonomier systematiskt.

*De krigar obevekligt och använder det som ett affärsinitiativ.

*De kontrollerar bankrörelserna tvångsmässigt.

*De övervakar mänskliga rörelser tvångsmässigt.

I Kiev sågs hakkors igen på armbindlar. Namnet Neo-Conzionister härleds som en mer tilltalande version av neo-nazist. Spelet är över för deras inskränkta, förverkande och kränkande rike genom ett kommande veritabelt dödande inom demokratiskt betingade länder.

Hela världen måste skapa ett mer fungerande ekonomisk system, ett rättvist system. Dessa bankstrukturer och handelssystem kräver detta, de fungerar inte mer. Det Angloamerikanska gratis - kreditkortet kan inte längre tolereras. De exporterande länderna kan inte längre acceptera finansierad handel, kreditgivning från producenterna.

Inte längre:

- kan världen utsättas för militär aggression, finansierad av de nationer som blir offer.

- kan en djupt skadad och omoralisk skock "ledare" tillåtas att ströva omkring i privilegierade kanaler.

- kan oklara åtal tvingas på massorna för att skapa förtryck.

- kan kampen bland vidriga sekulära bankirer, sataniska banker och bankirer från Sanhedrins träd tillåtas i det fria.

- kan kampen fortgå för fortsatt tät global kontroll där friheter kastas i soptunnan.

Vägen till totalitarism finansierad av människooffer, bedrägeri och narkotika i ett magnifikt fyrverkeri måste avbrytas, den Orwellska världen finns inom synhåll.

Paradigmskiftet är långt gånget, det är inte längre ett projekt i sin linda. Västra ledande nationer har förvandlats till fascismens Axelmakter. Östra ledande nationer har dykt upp som sökare av hållbara rättvisa lösningar. Året 2014 kommer inte att sluta ens med någon avlägsen likhet med starten.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram