Oförmågans styrande

2014-04-08

zomney

Den stora majoriteten av befolkningen i det västeländska pre -apokalyptiska samhället av levande döda, är nu själlösa zombies, vilka drivs av endast deras behov av att livnära sig på människokött under den sociala betingelse som kallas för konkurrens. De är smittade av en sjukdom som inaktiverar den kognitiva delen av deras hjärnor och lämnar dem som dreglande rovgiriga själsligt vandöda, som försöker tillfredsställa sina mest vidriga behov.

De kallas för framgångsrika "karriärister" eller "samhällsbärare" eftersom de planlöst strövar omkring i samhället och i sin egen själ över tiden, i sin jakt på människokött. Envar som blir biten eller kontaminerad av en zombietanke riskerar att bli infekterad och själv bli förvandlas till en zombie, och i detta därigenom också förlora sin egen själsliga suveränitet. Det enda sättet att stoppa dem är genom upplysning förstöra deras hjärnors socialt konditionerade funktioner, att bryta deras programmerade destruktiva mönster av kognitiv dissonans som verkar ledande för deras agerande.

Detta obarmhärtiga intellektuella våld genom upplysning är inte för blödiga, eller konflikträdda, men det är förmodligen ändå en realistisk skildring av den framtida DJURISKHET och de svåra förhållanden som kommer sig av den överbelastning när det här lilla landets elnät går ner, när bränsleknapphet sätter in och den globala leveranskedjan misslyckas. Vår tid som samhälle är nu ungefär en vecka från kaos, laglöshet, svält och död i stor skala, om det vill sig så illa så att det tar fart.

När jag tittar på de horder av otäcka närmast hjärndöda zombies som kommer hasande över det själsliga apokalyptiska landskapet i sin jakt på bedövning från sina känslor, kan jag inte låta bli att se parallellerna med de tusentals tanklösa tatuerade överviktiga men förhoppningsfulla, människor som kommer vaggande över köpcentrets parkeringsplatser där de senaste lediga skyltfönstren zombielikt stirrar tillbaka på deras I - leksaker samtidigt som de försöker tillfredsställa sina tarvligaste önskningar på Mediamarket och Donken. Ett virus har genomsyrat vårt land och orsakat ett stort stråk av befolkningen som nu vederlagsfritt eftersätter sin egen vilja utan att tänka på konsekvenserna.

Sjukdomen orsakas av att sättas fängelse i minst tolv år i reglerade skolors regi, av att titta på tusentals timmar av propaganda som avges av företags media, exponera hundratusentals hjärnceller för att förstöras av reality TV, av att läsa och skicka tusentals texter och tweets, och att vara överväldigad av vanföreställningar i tron om att om man spenderar mer än man gör så kommer lyckan, vilket sparar ingenting, och får människor att krypa ihop under berg av skuld vilket alltså inte vägen till känslomässig framgång, inte ens i vårt moraliskt förorenade samhälle.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram